Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Не знам зошто кога веќе имаме квалитетни офанзивни играчи, Снајдер не добие шанса маклу поназад за да се добие на креативност и на тој дел на теренот. Снајдер е голем работник и сигурен сум дека многу добро ке изигра и на таа позиција

Гуарин-Гергани-Снајдер
-----Кутињо-----------
Милито-Касано

Играчи за ротација Алварез, Паласио, Ливаја....

Или да се врати на 4-2-3-1 тоа најмногу одговара според играчите со кои расплага Интер моментално.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.581
За првиот болд си во право, ако ја имаш кондицијата а не тренираш одреден период полесно е да ја вратиш отколку да ја набиеш ако претходно си ја имал.
И не ми беше муабетот дека на 50 години ќе набиеш кондиција за играње фудбал туку општо дека може кој сака да си набие кондиција.
Кај Пандев таква е градбата, таков синдром има он, падни и лежи три минути за да земеш душа.
Не ми споредувај утакмица со Парма, каде интензитетот на натпреварот е нула во споредба со утакмица од ЛШ или Премиер Лига.
За вториот болд не се согласувам во целост, да точно е дека потешко ќе набиеш кондиција на 30 години, ама нема да ти требаат 30 години да направиш кондиција за 90 минути или 3 нозе. Има наука, има режими кои за доста кратко време може да те направат ѕвер.
Ми го измеша муабетот, врати се, види што прашав, размисли убаво, одговори ми пак дали е физички и логички возможно ова што ти ми го кажуваш.

free tips: Кондиција се враќа за 20 дена (y) Натпреварувачка форма се враќа со натпревари (y)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.626
Поени од реакции
59.485
Најважно е да почнат да се врќаат назад п**** им м******** , да работат без топка, да маркираат. Напред како сакаат нека играат сега барем имаме среден ред што знае да креира напад.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Да да, на 50 години ќе набиеш кондиција за 90 минути во фудбал (y) Не сум толку стручен, еве Ilumious нека каже за градниот кош и кондицијата, мислам дека она тоа добро го знае.
Трето, ако ја имаш кондицијата, и не тренираш 2-3 месеци, можеш да ја вратиш многу брзо, ако ја немаш на 30 години, ќе ти требаат 30 години да направиш кондиција за 90 минути али тогаш ќе имаш 3 нозе...
Точно е за кондицијата што кажа, граден кош и бели дробови до 22-3 години се развиваат забележливо, максимум :)

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.667
Поени од реакции
7.310
Уф тешко нас со Камбиасо во средина.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.773
Поени од реакции
115.686
Точно е за кондицијата што кажа, граден кош и бели дробови до 22-3 години се развиваат забележливо, максимум :)
Па тоа е уствари муабетот, Пандев го нема тој капацитет како што го имаат некои други играчи, факт.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
:facepalm:...Пичку матер нека фати Страмачиони...X2 ја имам ако ме заебат ќе одам да ги исколам до Милано..умрен чоек Занети и Камбиасо ги става прва постава..не дај боже да заводат Торино на св Никола декември ќе израмниме

Член од
23 август 2010
Мислења
39.773
Поени од реакции
115.686
П.с. вечер ќе изгубиме 10-0, ти ебам ретардираниот Страмачиони.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Не знам едноставно што се случува во тимот..ајде Милан немаат екипа немаат играчи толку му е максимумот..ама ние имаме колку толку добри поединци а овај Занети и Камбиасо ги клава како цицка да му даваат господ да чува..е затоа ќе губиме од Рома 1-3 затоа нема да бидиме трети на крајот поради ретардирани тренери како овај кој наместо да ги стави Кутињо и гаргањо на нивни места да разараат по теренот овај со старците уште...нека губат ко се слепци..

Член од
23 август 2010
Мислења
39.773
Поени од реакции
115.686
Ми го измеша муабетот, врати се, види што прашав, размисли убаво, одговори ми пак дали е физички и логички возможно ова што ти ми го кажуваш.

free tips: Кондиција се враќа за 20 дена (y) Натпреварувачка форма се враќа со натпревари (y)
Добро јас направив споредба со ЛШ онака колку да ти доловам, инаку знам јас што зборувам не се секирај. Како и да е тоа за кондицијата што го пиша не ти е во целост точно, за градниот кош и оформување на истиот тоа да, како што кажа Фросе се развива до 22 години.

Kajgana Shop

На врв Bottom