Barclays Premier League Season 2012-2013

• Креатор на темата Креатор на темата the_kop
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе се пакува за у Европа?

• Вкупно гласачи
    86
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Добар е Флечер, добар е.. :) Мислам дека ќе ги оправда парите платени за него.. :)

Liverpool ovaa godina ke se bori za opstanok:facepalm:
Гледај на позитивната страна , следна година ќе бидат први во втора лига ... и конечно ќе им се оствари сонот да бидат шампиони :D

Гледај на позитивната страна , следна година ќе бидат првi во втора лига ... и конечно ќе им се оствари сонот да бидат шампиони :D

А ако влезат директно како второпласирани

Гледај на позитивната страна , следна година ќе бидат први во втора лига ... и конечно ќе им се оствари сонот да бидат шампиони :D
и таа титула ќе се рачуна како титула или?
дополнителни расправии ќе има
затоа навивајте си за ливерпул да опстанат :D

Суарез ала Велбек, ама судијата не наседна овде, го знае што говедо е зајакот :)

инаку заборавив да кажам дека според натпреваров зна јунајтед денеска уште од сега може да се сметаат јунајтед како фаворити #1 за карлинг купот

и таа титула ќе се рачуна како титула или?
дополнителни расправии ќе има
затоа навивајте си за ливерпул да опстанат :D
Една титула од чемпионшип рамна на пола титула од тие дрвените...

:pos: сликава мора да се сподели

282341_431896273529750_45633177_n.jpg

BRAZZERS

Ај да пишам на темава, затоа што не бев во можност прееска да не ми пише некој - :) Тоа од Велбек не беше пенал и каде што гледавме одма кажав дека треба да го утне Чичарито пеналот затоа што лично мене срам ми е онакви пенали да реализира некој.

За останатото од натпреварот е веќе јасно, одлично играат новите засилувања, поготово Бутнер. Се надевам дека ќе го натера Евра да си го крене нивото на игра а и Јетра Вилемс може више да се збогува од репрезентација. За Пауел беше прашање на време кога ќе опали онаков удар, иако уште не е спремен за 90 премиерлигашки минути.

kiss <3

инаку заборавив да кажам дека според натпреваров зна јунајтед денеска уште од сега може да се сметаат јунајтед како фаворити #1 за карлинг купот
Сакаш да кажеш оти имаме најјаки резерви/младинци или ДА? :D

Сакаш да кажеш оти имаме најјаки резерви/младинци или ДА? :D
И сака да каже дека иако во исто време играа и Челзи, тој си гледаше Јунајтед :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom