Во Септември било бесплатно да ги гледаш Арена Спорт, кои ги пуштале само за време на натпреварите во ЛШ.МТВ ќе пренесува само натпревар шо се игра у среда. Тие шо имаат МаксТВ ќе имаат можност да гледаат и у вторник ама со доплата 199 денари месечно, или 99 денари по натпревар (pay per view).
Како филм бе што може да изнајмуваш најверојатно, си бираш кој натпревар сакаш и тој го гледаш. Мада поарно е да платиш 200 и ќе имаш можност да ги глеаш сите натпревари, отколку да плаќаш 100 и да глеаш само еден натпревар на Реал.А иначе, како ќе иде после септември? Ќе можеш да бираш по една утакмица што сакаш да ја гледаш ако немаш доплатено, или која ќе ја пуштат они?
Да, ама ако не сум грешка тие 100 денари што се плаќаат за да гледаш една утакмица од ЛШ се истите што ги даваш за СК и останатите од спортскиот пакет.Како филм бе што може да изнајмуваш најверојатно, си бираш кој натпревар сакаш и тој го гледаш. Мада поарно е да платиш 200 и ќе имаш можност да ги глеаш сите натпревари, отколку да плаќаш 100 и да глеаш само еден натпревар на Реал.
Освен со Max Sport + пакетот, содржините од Лигата на Шампиони и од Лига Европа ќе можат да се следат и преку новововедената услуга Pay Per View (или плати за да погледаш), при што секој од натпреварите, поединечно ќе биде достапен за гледање по цена од 99 денари, со вклучен ДДВ.Мислим дека до крај на септември ќе може да ги гледамо све утакмицете, а од септември натаму ќе се доплаќа.
А иначе, како ќе иде после септември? Ќе можеш да бираш по една утакмица што сакаш да ја гледаш ако немаш доплатено, или која ќе ја пуштат они?
Не се криви МТВ!Значи кое срање се напраи и со фудбал и со ЛШ и со канали и со оператори у пичку матер све,а таман почнав да верувам во мтв
Ее супер ако е така, ама еве сеа гледам тука тие СпортКлуб се во тој пакет Мах Sport, а за тие Арена Спорт пишува промотивно до крај на септември. Ќе видиме како ќе биде во октомври, сеа во септември мене и така не ме интересира, пошто си имам неограничен нет тука, ќе си гледам на ХД стримче во 13:45 со ручекот пред мене. Подобар термин амин.Да, ама ако не сум грешка тие 100 денари што се плаќаат за да гледаш една утакмица од ЛШ се истите што ги даваш за СК и останатите од спортскиот пакет.
Така да (пак ќе кажем, ако сум разбрал добро), јас нема да доплаќам ништо со оглед на тоа дека го имам спортскиот пакет кој се доплаќа 99 ден.
Паа, тие канали ги имаат едно 90% од населението во Македонија.Остајте тоа ЛШ бе, не знам што телевизии чувате вие, како можете да зависите од мак. канал дали ќе дава ЛШ.
пс. Вечерва очекувам утакмица со многу голови...1-3 типувам.
Малце е 1-3....Остајте тоа ЛШ бе, не знам што телевизии чувате вие, како можете да зависите од мак. канал дали ќе дава ЛШ.
пс. Вечерва очекувам утакмица со многу голови...1-3 типувам.