Македонска фудбалска репрезентација

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ова се граничи со секаква непрофесионалност и јас вакви би избркала од репрезентација. Не зборам стриктно за овие што се од албанска етничка заедница, за било кој. Страшно еј!

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.162
Поени од реакции
18.203
Ова се граничи со секаква непрофесионалност и јас вакви би избркала од репрезентација. Не зборам стриктно за овие што се од албанска етничка заедница, за било кој. Страшно еј!
Нели мислиш дека сепак е случајно? :icon_lol: Непрофесионално и неозбилно во секој случај, вака би дошло дрим тимот во кошарка да губат од сите африкански репрезентации поради некакви симпатии и потекло :D

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Сити ке го купувал пола младински тим на Барселона и ке инвестирал во младите категории 100 милиони евра (во оваа се вклучени и прекрасни игралишта ....)
п.с Не е далеку од умот бидејки потпрецедателот на Барселона преминал во Сити !
--- надополнето: 14 септември 2012 во 21:53 ---
Нели мислиш дека сепак е случајно? :icon_lol: Непрофесионално и неозбилно во секој случај, вака би дошло дрим тимот во кошарка да губат од сите африкански репрезентации поради некакви симпатии и потекло :D
Остави тоа промашил промашил ке го испцуат и ке помине .Овој курајверот сака да биде национален херој и застанал пред телевизија и рекол ако сакате мразете ме ама јас се чуствувам ЦЕЛ АЛБАНЕЦ......типичен глуп шипо !

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
Албанец роден во Хрватска кој цел живот е во Хрватски клубови што бара за нас да игра.[/quote]
нема да добие шанса за сениори у хрватска, а за таа позиција треба да го викнат рангеловик полека да се воигрува со сениориве место шуми или горан тодорчев
--- надополнето: 15 септември 2012 во 00:34 ---
не се фаќајте за тоа што е, ако има желба да игра за мк и да е квалитет зашто не би играл макар и од тунгузија да е? за славковски се боревме со шведска, а хрватите му нудеа државјанство да игра за нив па сеа видете вие. а во шведска имаат играно 2 македонци, само зашо нашиве не ги викнале иксел османовски и диме јанкуловски

2

~2A

Гостин
Najdi dokaz deka go rekol toa, a ja ke ti najdam klip kaj sto novinar go prasuva za toa i sekako deka negira takvo nesto.

p.s deka promasi namerno da, no nemoj da pises deka priznal takvo nesto;)

„Респект за навивачите, но ова за мене беше многу емотивен натпревар во кој во одредени моменти не знаев како да постапам. За некого сум можеби предавник, но јас се чувствувам целосно како Албанец“,

Повеќе овде

В

Ваздух

Гостин
Najdi dokaz deka go rekol toa, a ja ke ti najdam klip kaj sto novinar go prasuva za toa i sekako deka negira takvo nesto.

p.s deka promasi namerno da, no nemoj da pises deka priznal takvo nesto;)
А што е битно, кога и ти сам кажуваш дека промашил намерно. Не ни мора да признае кога сите го виделе тоа. Доказ кај да ти барам, така прочитав на портали.
Непрофесионално е тоа, па брани го ти до утре. Дај гол, не се радувај, не прославувај.
Ем го земаат во репрезентација, ем така. Глеаш, со Шаќири е сасвим друга ситуација.

B

Beck's

Гостин
„Респект за навивачите, но ова за мене беше многу емотивен натпревар во кој во одредени моменти не знаев како да постапам. За некого сум можеби предавник, но јас се чувствувам целосно како Албанец“,

Повеќе овде
Kao prvo nikade uste ne procitav deka priznal, vtoro mnogu verodostoen izvor mi davas, uste pa napisa na svojot facebook:pos:

Do @Ваздух mnogu slucaevi ima kaj sto odredeni igraci ne slavat pri golovi od xx pricini, taka da nema vrska toa. Ne vikam deka ne e profesionalno ama covekot postapi do toj stepen sto gi dobi simpatiite i na tie sto go vikaa predavnik.

I da ne preterame so off topic

Член од
18 мај 2008
Мислења
7.561
Поени од реакции
17.594
ќе ископа чеде некој расен стрелец бе во тоа не се сомневам ;)

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.939
Поени од реакции
4.432
ќе ископа чеде некој расен стрелец бе во тоа не се сомневам ;)
Може од некој гроб, па ќе го оживее :ROFLMAO: нема бе брат тие се колку сакаш копај, барај тие се.... :place:

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.926
Поени од реакции
839
Дај да натурализираме некој нема друго чаре :D

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Дај да натурализираме некој нема друго чаре :D
не е лоша идеја, еден играч многу ќе значи, ќе бида ударна сила токму каде сме најслаби а тоа е реализација на голови. значи шанси ствараме ама нема кој гол да даде. нешто слично како мекелб што ни помогна. Јас ова им го предлагав и на ракометарите да земат еден бек шутер кај што сме најслаби и со тоа може и медаља да земеме ама не сакаат. Се надевам ффм нема да биде толку горд.

Kajgana Shop

На врв Bottom