Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не како тој Џака, што рече дека нејќел гол на Албанија да им даде.
.
Ова се граничи со секаква непрофесионалност и јас вакви би избркала од репрезентација. Не зборам стриктно за овие што се од албанска етничка заедница, за било кој. Страшно еј!
Сити ке го купувал пола младински тим на Барселона и ке инвестирал во младите категории 100 милиони евра (во оваа се вклучени и прекрасни игралишта ....)
Остави тоа промашил промашил ке го испцуат и ке помине .Овој курајверот сака да биде национален херој и застанал пред телевизија и рекол ако сакате мразете ме ама јас се чуствувам ЦЕЛ АЛБАНЕЦ......типичен глуп шипо !Нели мислиш дека сепак е случајно?Непрофесионално и неозбилно во секој случај, вака би дошло дрим тимот во кошарка да губат од сите африкански репрезентации поради некакви симпатии и потекло
![]()
Najdi dokaz deka go rekol toa, a ja ke ti najdam klip kaj sto novinar go prasuva za toa i sekako deka negira takvo nesto.
p.s deka promasi namerno da, no nemoj da pises deka priznal takvo nesto![]()
Najdi dokaz deka go rekol toa, a ja ke ti najdam klip kaj sto novinar go prasuva za toa i sekako deka negira takvo nesto.
p.s deka promasi namerno da, no nemoj da pises deka priznal takvo nesto![]()
„Респект за навивачите, но ова за мене беше многу емотивен натпревар во кој во одредени моменти не знаев како да постапам. За некого сум можеби предавник, но јас се чувствувам целосно како Албанец“,
Повеќе овде
Може од некој гроб, па ќе го оживееќе ископа чеде некој расен стрелец бе во тоа не се сомневам![]()
Дај да натурализираме некој нема друго чаре![]()