- Член од
- 26 март 2011
- Мислења
- 659
- Поени од реакции
- 667
Посериозна ти е оваа вторава затоа што како што ти кажува и името може да предизвика пневмонија. Ова првово е само обичен грип. Колку се опасни, зависи во кој стадиум почнала да се лекува. Ако ште нема фатено пневмонија лекувањето ќе биде побрзо и поедноставно, ако има пневмонија ќе трае подолго.И дај препорачајте некоја приватна пулмолошка клиника или што било што би ги решила овие 2 бактерии :
Influenza B IgG
Mycoplasma pneumoniae IgM
Seriozni li se ? ve molam itno :d
Штом сумамедот не и делувал, а алергична е на пеницилини нека проба со Avelox. Исклучително ефикасен лек, но доста скап. Мислам дека 5 таблети беа околу 1000 ден ако не и повеќе а не иде на рецепт.
--- надополнето: Sep 14, 2012 6:54 AM ---
Херпесанот во споредба со Viru-merz е нула, а разликата во цена е 20-30 денари. Херпесанот буквално ништо не помага и е на природна база, за разлика од Viru-merz кој во себе содржи антивирален лек и за ден-два поминува херпесот.херпесо е вирус шо трај една недела шо сакаш мачкај го една недела му треба за скроз да помини...јас би ти препорачала херпесан како не толку скапа опција ....мене ми се прај секош ко че сменам средина и ко че кренам температура и стално на истото место ми се прај .....
Така да нареден пат кога ќе ти се јави херпес испробај го, ќе видиш дека нема да треба да чекаш недела дена. Кошта некаде150-170 ден.