Фан Клуб: Вардар

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Кога ќе има фудбал во Македонија тогаш ќе се полнат трибините. Уште незнаеме што се случува со нашава лига. Го сакам Вардар ми се иде на стадион ама не ми се гледаат играчи што играат безврска.. и да губат нека дадат се од себе..

Ни требаат победи,ни требаат промени ќе видите како после ќе доаѓаат навивачи.Како ќе се прават пари од влезници.

Проблем е за луѓето пошто многу од нив и фрки имаа,казни од полицијата .. клубот беше на дното не се знаеше кој краде кој јаде што се вика..

Сега сите зборат дека титулата им била местена ..Во глобала му треба на клубот уште промени.. Мислам дека младава школа што иде на фудбалери доста опасна ми изгледа.. Валда ќе избие некоја ѕвезда :D

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.324
Кога ќе има фудбал во Македонија тогаш ќе се полнат трибините. Уште незнаеме што се случува со нашава лига. Го сакам Вардар ми се иде на стадион ама не ми се гледаат играчи што играат безврска.. и да губат нека дадат се од себе..

Ни требаат победи,ни требаат промени ќе видите како после ќе доаѓаат навивачи.Како ќе се прават пари од влезници.

Проблем е за луѓето пошто многу од нив и фрки имаа,казни од полицијата .. клубот беше на дното не се знаеше кој краде кој јаде што се вика..

Сега сите зборат дека титулата им била местена ..Во глобала му треба на клубот уште промени.. Мислам дека младава школа што иде на фудбалери доста опасна ми изгледа.. Валда ќе избие некоја ѕвезда :D
Титулата била местена? Дојди и увери се дали е така.
Незнаеме што се случува во лигата? Дојди и ќе видиш што се случува.
Играчи што немаат врска? Дојди и увери се во нивниот квалитет.

Ти само дојди и не оставај на рекла казала муабетите :)

http://www.youtube.com/watch?v=pRf0QzAlJF8&feature=player_embedded
Еве ти видео од последниот меч. Одлична утакмица за наши услови.
http://sportefe.com.mk/index.php/component/allvideoshare/video/var5-1turnovo
Овде го имаш и првиот гол на Георгиев.

Заслужуваат момците повеќе публика :) Фудбалот се игра за публика, што повеќе публика толку поголем мотив за игра.

П.с. школата за жал не е којзнае што :(

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
Титулата била местена? Дојди и увери се дали е така.
Незнаеме што се случува во лигата? Дојди и ќе видиш што се случува.
Играчи што немаат врска? Дојди и увери се во нивниот квалитет.

Ти само дојди и не оставај на рекла казала муабетите :)

http://www.youtube.com/watch?v=pRf0QzAlJF8&feature=player_embedded
Еве ти видео од последниот меч. Одлична утакмица за наши услови.
http://sportefe.com.mk/index.php/component/allvideoshare/video/var5-1turnovo
Овде го имаш и првиот гол на Георгиев.

Заслужуваат момците повеќе публика :) Фудбалот се игра за публика, што повеќе публика толку поголем мотив за игра.

П.с. школата за жал не е којзнае што :(
Не ме свати брат.
1. Не зборам за оваа сезона за минатата..
2. Пишав незнаеме што се случува во лигата во однос не знаеме дали навистина нема местенки и дали тимовите победуваат со игра.
3. Исто како и првото.. муабетот ми беше за минатата сезона оваа се гледа разлика во стилот на играње..

Гледаше колку луѓе само се собраа за Вардар кога играше со Бате Борисов.. Таков успех ни треба ,така ќе се врати срцето на Скопје.. Да можеме барем некако да им парираме на поголемите глубови..

А за маливе верувам дека ќе избие некој талент пошто се подобруваат условите.Само едноставната глупа работа кај нас се парите. Мора да имаш за да се пробиеш или да те бутне некој. Не е така лесно :/

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.921
Поени од реакции
73.324
И минатата година немаше местенки, гарантирам :) Лани имавме друга концепција. Немавме брзи крила како оваа година, и затоа не паѓаа многу голови. Во сите мечеви скоро доминиравме, ама разликата беше што акциите одеа темелно, полека, и се правеа помалку шанси, а реализацијата беше слаба. Но за разлика од тоа гол скоро и да не примавме, пошто Илчо имаше Мурињо стајл тактики.
Е годинава голови примаме полесно, зошто играме поотворено, пошто имаме играчи за таков стил на игра (георгиев и Хименез нешто што лани го немавме), и се оставаат празнини во одбраната.

Да бидеме реални, луѓето на трибини нема да се вратат никогаш за Македонска лига во лига каква што е сега со куртонски тимови, без никаква рекламација, со помал квалитет, освен ако нема некое Балканско натпреварување. На ваква лига само уште Албанците се палат :)

За да имаме добри младинци не иде тоа преку ноќ. Овие кои што сега се млади почнале во сезоните кога не се знаеше кој јаде а кој пие во Вардар. Ќе треба време и за тоа само нека се работи правилно. Тоа најубаво се гледа од школите на Рабонички кој од сезоните на Трифун имаат доста солидни млади играчи.

Strenght

Never Give Up!!
Член од
24 април 2010
Мислења
2.516
Поени од реакции
1.824
И минатата година немаше местенки, гарантирам :) Лани имавме друга концепција. Немавме брзи крила како оваа година, и затоа не паѓаа многу голови. Во сите мечеви скоро доминиравме, ама разликата беше што акциите одеа темелно, полека, и се правеа помалку шанси, а реализацијата беше слаба. Но за разлика од тоа гол скоро и да не примавме, пошто Илчо имаше Мурињо стајл тактики.
Е годинава голови примаме полесно, зошто играме поотворено, пошто имаме играчи за таков стил на игра (георгиев и Хименез нешто што лани го немавме), и се оставаат празнини во одбраната.

Да бидеме реални, луѓето на трибини нема да се вратат никогаш за Македонска лига во лига каква што е сега со куртонски тимови, без никаква рекламација, со помал квалитет, освен ако нема некое Балканско натпреварување. На ваква лига само уште Албанците се палат :)

За да имаме добри младинци не иде тоа преку ноќ. Овие кои што сега се млади почнале во сезоните кога не се знаеше кој јаде а кој пие во Вардар. Ќе треба време и за тоа само нека се работи правилно. Тоа најубаво се гледа од школите на Рабонички кој од сезоните на Трифун имаат доста солидни млади играчи.
Хахахахах.. Си ме насмеал за ова само албанците се палат.. Тоа е тоа ..

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Добро, а што бидна со помошните терени во Градски Парк?! Година и пол више како пројдоа од влезот на Градот, а две мочани помошни игралишта уште не можат да се оспособат за користење?! Најискрено вртам глава кога проаѓам покрај нив од што ми е срам да ја гледам таа мизерија. Зар така треба да работи сериозен клуб...

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Чекај сега,ќе се јави тој Скопјанецот и ќе каже како се привршувало со потребната документација,и во најбрз рок ќе почне нивната изработка.

Абер немаат за тие игралишта,не мотаат само !

Член од
14 април 2010
Мислења
4.692
Поени од реакции
6.033
Добро, а што бидна со помошните терени во Градски Парк?! Година и пол више како пројдоа од влезот на Градот, а две мочани помошни игралишта уште не можат да се оспособат за користење?! Најискрено вртам глава кога проаѓам покрај нив од што ми е срам да ја гледам таа мизерија. Зар така треба да работи сериозен клуб...
Па имаше изјава од клубот дека каснеле со почеток на изградбата на нови помошни игралишта бидејќи ЕВН имале порблеми со некој докуметни и дека биле при крај со тоа и наскоро требало да почне изградбата мисалм дека на веб дтранат го има напишано тоа, ќе видиме можда ЕВН малце и се па чека да поскапат уште едно 100% струјата па да остане нешто и за нас да изградат помошни игрлаишта и да се фалат дека он го спонзорирлае тоа.:D

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Па имаше изјава од клубот дека каснеле со почеток на изградбата на нови помошни игралишта бидејќи ЕВН имале порблеми со некој докуметни и дека биле при крај со тоа и наскоро требало да почне изградбата мисалм дека на веб дтранат го има напишано тоа, ќе видиме можда ЕВН малце и се па чека да поскапат уште едно 100% струјата па да остане нешто и за нас да изградат помошни игрлаишта и да се фалат дека он го спонзорирлае тоа.:D
Абе тоа нивно наскоро више година дена како ќе напраи :facepalm:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.276
Поени од реакции
8.419
Јас бев и уште сум да се шитне ако дојде понуда, али ова со Динамо незнам како ќе испадне, зошто зимото нели имаше потпишано некој договор за соработка (еден вид збратимување ) помеѓу овие два клуба ... ако дадат добра оштета и некој играч на позајмица за догодина од мене има зелено светло трансферов.
Ама па веста е од суперспорт, така да не ми е веродостојна

Член од
11 мај 2008
Мислења
3.358
Поени од реакции
7.343
Јас бев и уште сум да се шитне ако дојде понуда, али ова со Динамо незнам како ќе испадне, зошто зимото нели имаше потпишано некој договор за соработка (еден вид збратимување ) помеѓу овие два клуба ... ако дадат добра оштета и некој играч на позајмица за догодина од мене има зелено светло трансферов.
Ама па веста е од суперспорт, така да не ми е веродостојна
Oд Спорт им е информацијата. Да не мислиш дека е нивна. Иначе нема потреба од брзање за продажба на Ѓоргиев. Нека направи уште некој настап за Македонија, нека се крене репрезентацијата на ранг листата од ФИФА, па после може да праиме за трансфер во странство ;)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Официјално ке почнат да пренесуваат утакмици на собранискиот канал .

Vidic15

Капитенот
Член од
2 јули 2009
Мислења
596
Поени од реакции
495
Незнам дали знаете но Гаго (Драган) беше на проба во Динамо можеби пред 3-4години дури и изигра еден пријателски натпревар на кој постигна 3 гола, Динамо сакаа да го купат но сопственикот на Турново на секоја сума понудена од нивна страна бараше 50 000евра повеке и овие се откажаа.

Kajgana Shop

На врв Bottom