Македонска фудбалска репрезентација

2

~2A

Гостин
Не е масакр, критика е. И мора да биде фрлена. Ако не ги критикуваш, нема да знаат кај грешат и ќе мислат дека се е како што треба. Дајте да ги разграничиме малку работите.
Овој пост би требало да го ставиш во спојлер,ако го прочита Попов(здивенио) ќе го фати депресија...

В

Ваздух

Гостин
Овој пост би требало да го ставиш во спојлер,ако го прочита Попов(здивенио) ќе го фати депресија...
Мене бе заболе... ако игра, нека игра. А ако планира да се чува за националниот дрес, за да не се повреди и игра во ВБА, тогаш авионот и во Англија.
Така Пандев праеше едно време, т.е поголемиот дел од времето, но сега глеам сменета е работата на подобро, и игра одлично.

2

~2A

Гостин
Мене бе заболе... ако игра, нека игра. А ако планира да се чува за националниот дрес, за да не се повреди и игра во ВБА, тогаш авионот и во Англија.
Така Пандев праеше едно време, т.е поголемиот дел од времето, но сега глеам сменета е работата на подобро, и игра одлично.
Твојот пост делува како да е директен виновник за "лошите натпревари".Не викам не, не играше нешто сјајно ама премногу го критикувате човекот.Така е секогаш мора во тимот да се најде "жртвено јагне" на кое цело време ќе се критикува,безразлика дали изиграл потпросечно,просечно,натпросечно или ОДЛИЧНО...

В

Ваздух

Гостин
Твојот пост делува како да е директен виновник за "лошите натпревари".Не викам не, не играше нешто сјајно ама премногу го критикувате човекот.Така е секогаш мора во тимот да се најде "жртвено јагне" на кое цело време ќе се критикува,безразлика дали изиграл потпросечно,просечно,натпросечно или ОДЛИЧНО...
Премногу го критикувате, мислам критика е. Нема премалку или премногу. Никој не впери прст во него дека тој е кривец. Напротив, критикуваме индивидуално.

2

~2A

Гостин
Премногу го критикувате, мислам критика е. Нема премалку или премногу. Никој не впери прст во него дека тој е кривец. Напротив, критикуваме индивидуално.
Мене како тим ме изненадија со нивната физичка издрливост, со нивната тактичка подготвеност и дисциплина
.Што значи сум задоволен од прикажаната игра,но не и од резултатот.Понатаму ќе дојдат и резултатите ;)
Ти велиш индивидуално,па што очекуваше од Попов, којшто немаше баш и припреми какви што треба да има еден професионален фудбалер, 5 до 12 потпиша во една од најсилните лиги (Премиер лига) т.е. нема врска ПЛ со минативе утакмици,туку муабетот ми е дека летово немаше некои "салам" припреми. Ова фактички ни иди како "утеха" поради наводните лоши изиграни партии.

В

Ваздух

Гостин
Мене како тим ме изненадија со нивната физичка издрливост, со нивната тактичка подготвеност и дисциплина
.Што значи сум задоволен од прикажаната игра,но не и од резултатот.Понатаму ќе дојдат и резултатите ;)
Ти велиш индивидуално,па што очекуваше од Попов, којшто немаше баш и припреми какви што треба да има еден професионален фудбалер, 5 до 12 потпиша во една од најсилните лиги (Премиер лига) т.е. нема врска ПЛ со минативе утакмици,туку муабетот ми е дека летово немаше некои "салам" припреми. Ова фактички ни иди како "утеха" поради наводните лоши изиграни партии.
Моето лично задоволство го искажав многу поназад на темава и нема врска со играта на Попов.
Што очекувам? Од човек кој ќе игра во ВБА која е во топ 10 екипи во најдобрата лига во светот?
Па очекувам игра како Видиќ, Коларов, Ивановиќ... да не одам подалеку. Па макар половина од тоа.
Очекувам да ја покрива барем во дефанзива левата страна, или во офанзива. А не ни во едното ни во другото. Новески да покрива две позиции, не е работа.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.225
Поени од реакции
14.561
Треба и Димитровски да се проба како централен ако не иде со сегашниве.
Николче е стар ќе му треба замена у брзо време

Член од
30 септември 2011
Мислења
2.714
Поени од реакции
2.599
Во денешен “Македонски Спорт“ Адеми е лекот за нашите проблеми

Аријан Адеми е член на Динамо Загреб, 21-годишен играч од средниот ред

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Ашковски дефанзивно е дудук,а офанзивата не му е лоша.
Грешка е според мене Ашко да се игра како лев бек, треба да се испроба како лево крило со некои дефанзивни задачи, меѓутоа воглавно напаѓачки ориентиран да биде.

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Во денешен “Македонски Спорт“ Адеми е лекот за нашите проблеми

Аријан Адеми е член на Динамо Загреб, 21-годишен играч од средниот ред
Уште еден ''таков'' ми го треба.. малце се овие што ги имаме.

Плавиот^

London is blue!
Член од
3 октомври 2011
Мислења
930
Поени од реакции
1.462
Уште еден ''таков'' ми го треба.. малце се овие што ги имаме.
Одлично изиграа и Демири и Ибраими не туку серете само дека се албанци, аман. И хасани беше ок, али се гледа дека му фалат натпревари.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Одлично изиграа и Демири и Ибраими не туку серете само дека се албанци, аман. И хасани беше ок, али се гледа дека му фалат натпревари.
Уште малку пола пола ќе се во репрезентација :facepalm: Ибраими,Хасани,Демири и доста се.. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.919
Поени од реакции
16.189
Уште малку пола пола ќе се во репрезентација :facepalm: Ибраими,Хасани,Демири и доста се.. :)
Ако стварно вредат, оти да не се земат, не глеам тука некој проблем.
А на сила ако се вметнуваат во репрезентација, тоа е друг муабет.

Kajgana Shop

На врв Bottom