Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Класичен феил муабет. Касано е класа за Пандев, крај!

Не планирав иначе да влагам у дискусијава Пандев/Касано али мислењево стварно ме боцна у очи,, ај кажи ми како е Касано класа над Пандев и КРАЈ !!

По што ??

Статистика ?
Допринес за тимот?
Освоени титули?
Просек удари погодоци?
Асистенции ?
Натпревари у ЛШ?
Индивидуални награди ?

Што го прави Касано класа над Пандев, што бил резерва у Реал Мадрид, и од сваки ебан тим што го шутнале ка задње гомно, тоа го прави класа ??

Стварно не разбирам, за да го речеш ова разликата меѓу нив треба да биде као разликата меѓу Роналдо и Бобан Јанчевски, а не е, чак што више можем ја слободно да кажем дека Пандев е подобар играч моментално, али ете не му идело у Интер, па вие си добивте таква слика за него...

Ме интересира само кај е таа разлика у класи, просветли ме голем познавачу на фудбалот !

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
Да беше Касано играч на Милан, за ненормални ќе ги сметавте тие што рекле дека Пандев е бољи од Касано, Пандев пиперкарот, просечниот фудбалер до пред некое време, дур го носеше дресот на Интер, ене поназад цитиран човек што за тој период Пандев бил просек, а сега бољи од Касано.

Тоа е таа објективност што многу често се наоѓа на форумите. :icon_lol:

п.с. Разберете, Пандев колку и да е добар фудбалер, после Мурињо немаше тренер способен пак истото да го изнуди од него, а него токму тоа му требаше со оглед на енормниот притисок што беше врз негов грб, ко капак му дојдоа и сопствените навивачи.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Нема никаква логика Касано да е класа над Пандев и обратно..тие ти се исти тип на играчи и двата се добри креативци што знаат што да направат со топката и двата неможат да трчаат којзнае колку..и двата играат исти тип на позиција т.е. полунапаѓач/крило..ех сега Пандев на пример има подобар осет за пас за разлика од Касано кој е за нијанса подобар индивидуалец(т.е. поталентиран)..нема тука никакви класи ..небаре едниот од двата со Иниеста го споредваме па за класи да пишуваме..и фудбалот е тимска игра Пандев да беше сеуште во нашиот состав ќе беше бетер од кога си замина и ќе бараше трансфер во Милан(kako што напиша Syn) и ќе требаше безпотреба да го хејтаме..вака чоекот си игра слободно во Наполи кои практикуваат напаѓачки фудбал(за разлика од нас) и има повеќе простор и помалку притисок ..значи врти сучи како и да гледаме во ќар испаднавме со трансферот Пацини-Касано бидејќи Пацини беше некорисен кај нас и плус 7,5 милиончичиња дадоа Милан за него..колку да е Касано чорба сепак нема никавка логика ние да сме зијан со трампата

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Да беше Касано играч на Милан, за ненормални ќе ги сметавте тие што рекле дека Пандев е бољи од Касано, Пандев пиперкарот, просечниот фудбалер до пред некое време, дур го носеше дресот на Интер, ене поназад цитиран човек што за тој период Пандев бил просек, а сега бољи од Касано.

Тоа е таа објективност што многу често се наоѓа на форумите. :icon_lol:

п.с. Разберете, Пандев колку и да е добар фудбалер, после Мурињо немаше тренер способен пак истото да го изнуди од него, а него токму тоа му требаше со оглед на енормниот притисок што беше врз негов грб, ко капак му дојдоа и сопствените навивачи.

Ja бев и уште сум голем хејтер на Пандев, ти барем знаеш....

Али стварно ме интересира од кај излезе идолизирањето на господ во ликот и делото на краставиот.... Стварно ме интересира, што напраел он у кариерата да биде подобар и класи над Пандев, тоа мочано скудето што Ибра им го донесе на него, Бонера, Антонини и ЛЕгротаље...

Одеднаш ја добил моќта на сивиот череп, али само ти , стефан кобе и војникот ја знаете тајната, или што е работава стварно ?? :icon_lol:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
Ja бев и уште сум голем хејтер на Пандев, ти барем знаеш....

Али стварно ме интересира од кај излезе идолизирањето на господ во ликот и делото на краставиот.... Стварно ме интересира, што напраел он у кариерата да биде подобар и класи над Пандев, тоа мочано скудето што Ибра им го донесе на него, Бонера, Антонини и ЛЕгротаље...

Одеднаш ја добил моќта на сивиот череп, али само ти , стефан кобе и војникот ја знаете тајната, или што е работава стварно ?? :icon_lol:
Aбе крастич ок, не го идолизирам и слично, незнам каде го виде тоа ама наеднаш па Пандев да е Марадона за него не иде бе, поготово не од луѓе кои до вчера го ругаа кај стигнат.
Далеку е од формата која ја имаше во 2010, т.е. не е убер далеку, стартер беше и на ЕП, ама на физички план апла треба да се оправа, го глеам сеа слабее ама пак незнам како ќе стои со здравје сезонава. Има време да судам за него, у секој случај глупаво е да се споредува со Пандев од аспект на Интер, бидејќи Пандев после Мур беше пола фудбалер пола ништо, со тоа што најмногу критики он трпеше и фановите му се оставаа, не дека тоа е фер и го оправдувам ама во такви услови тешко дека ќе успееше, инаку ваков каков што е сеа е имам кажано на ова фан клубов што ни е наш, дека за сите напред освен Снајди и Милито е кока кола.

А и да беше обратно, Касано уште да беше дел од Милан, убеден сум дека за ненормални ќе не сметавте ние овие муабети да ви ги водевме, Пандев вс Касано.

Член од
4 мај 2009
Мислења
2.173
Поени од реакции
1.372
Скај - Переира се враќа на бековската позиција
Денес Переира на тренинг играл лев бек, значи 90% ќе настапи во првиот состав против Торино.
Валда Касано ќе игра во прв состав, ослабел 2 кг од кога е дојден :pos:
Против Торино се освен победа ќе биде лош резултат.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
UEFA je danas na službenoj preskonferenciji objavila kako ipak postoji mogućnost da italijanski klub FC Internazionale koji se nije regularno kvalifikovao za nastup u ovom elitnom takmičenju nađe u konkurenciji timova učesnika. Radi se o novoj odluci koja bi u grupnu fazu dodala još 4 grupe I, J, K i L i tako omogućila timovima da budu ravnopravni učesnici i da se bore za europske pobjede.
U sklopu ove odluke uvrstila bi se još 4 šešira, a izvlačenje bi se izvršilo prije samog početka lige prvaka.
Inter bi trebao biti u 6. šeširu zajedno sa Croatiom Sesvete, Videotonom iz Mađarske, Vaduzom iz Lihtenštajna i još nekim timovima koji nisu izborili plasman.

Ovim bi se Inter iz Milana prekvalifikovao iz trenutnog takmičenja (Europa lige) u ligu prvaka.
Presjednik Intera je izjavio za Media Sky kako je ovo poštena odluka i kako smatra da je Inter ovo zaslužio. Uglavnom bazirao se na to da UEFA treba da sprovede još jednu odluku u vezi takmičarskih pravila, tipa: Timovi koji ne osvoje LP na terenu treba da imaju pravo da osvoje ovo takmičenje za “zelenim stolom”.

“Imamo takvih trofeja, i smatram da je to fer, jer kao što znate ovakve procedure koštaju mnogo, sudski troškovi su enormni i mislim da nakon svih tih rashoda trofej je najmanje što jedan tim koji vodi sudski spor može da dobije” rekao je Moratti i poručio da će tražiti novi prijelazni rok kako bi osvježio ekipu ukoliko se ova odluka usvoji.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
Пандев до вчера за тебе беше пиперкарот, брзо заборави што све пишуваше контра него дур беше играч на Интер, али си стои тоа на форумов ...
Касано пред Пандев во ситуација Касано да ја има формата од 2010 дур беше во Сампдорија, моментално штознам, Пандев е во поидеална позиција, помлад е, нема проблеми со здравјето но и во Интер едносавно се изгуби и беше упола од она што е сега во Наполи, и прашање е дали друг човек освен Мурињо можеше да го извади максимумот од него и да влијае на неговата психа што е многу битен фактор во фудбалот.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 18:29 ---

И сеа наеднаш, Пандев пиперкарот бољи од Касано, грешка на Интер, класа играч.

Ок ок, олабавете малку, Пандев е одличен играч ама во Интер после Мурињо не беше способен да го дава максимумот, делуваше исплашено, фановите му се намерачија, едноставно го нема карактерот на Милито пример па пак да застане на нозе и да гази. Ќе беше нешто налик на Мунтари, немаше да игра, ќе го позајмуваа по села и на крај за 0 евра у Милан ќе отидеше, вака Наполи е супер идеална средина за него, полесно игра во вакви тимови, у Интер е добредојден ... кога Мурињо би бил повторно тренер на екипава, или некој друг мотиватор и човек со муда, прав шампион.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 23:56 ---
UEFA je danas na službenoj preskonferenciji objavila kako ipak postoji mogućnost da italijanski klub FC Internazionale koji se nije regularno kvalifikovao za nastup u ovom elitnom takmičenju nađe u konkurenciji timova učesnika. Radi se o novoj odluci koja bi u grupnu fazu dodala još 4 grupe I, J, K i L i tako omogućila timovima da budu ravnopravni učesnici i da se bore za europske pobjede.
U sklopu ove odluke uvrstila bi se još 4 šešira, a izvlačenje bi se izvršilo prije samog početka lige prvaka.
Inter bi trebao biti u 6. šeširu zajedno sa Croatiom Sesvete, Videotonom iz Mađarske, Vaduzom iz Lihtenštajna i još nekim timovima koji nisu izborili plasman.
Ovim bi se Inter iz Milana prekvalifikovao iz trenutnog takmičenja (Europa lige) u ligu prvaka.
Presjednik Intera je izjavio za Media Sky kako je ovo poštena odluka i kako smatra da je Inter ovo zaslužio. Uglavnom bazirao se na to da UEFA treba da sprovede još jednu odluku u vezi takmičarskih pravila, tipa: Timovi koji ne osvoje LP na terenu treba da imaju pravo da osvoje ovo takmičenje za “zelenim stolom”.
“Imamo takvih trofeja, i smatram da je to fer, jer kao što znate ovakve procedure koštaju mnogo, sudski troškovi su enormni i mislim da nakon svih tih rashoda trofej je najmanje što jedan tim koji vodi sudski spor može da dobije” rekao je Moratti i poručio da će tražiti novi prijelazni rok kako bi osvježio ekipu ukoliko se ova odluka usvoji.
не спасов сериозно мораш да ми дадеш една шибица од тоа што го дуваш .... кроација сесвете е во втора лига , дебрецин е шампион во унгарија а вадуз е втора лига швајцарија .... кој црна пласман ... мора еднаш да рокнам од тој јакиот струмички шит.
и да спамираш или заебанција да тераш се надмина себеси овој пут. :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Не планирав иначе да влагам у дискусијава Пандев/Касано али мислењево стварно ме боцна у очи,, ај кажи ми како е Касано класа над Пандев и КРАЈ !!

По што ??

Статистика ?
Допринес за тимот?
Освоени титули?
Просек удари погодоци?
Асистенции ?
Натпревари у ЛШ?
Индивидуални награди ?

Што го прави Касано класа над Пандев, што бил резерва у Реал Мадрид, и од сваки ебан тим што го шутнале ка задње гомно, тоа го прави класа ??

Стварно не разбирам, за да го речеш ова разликата меѓу нив треба да биде као разликата меѓу Роналдо и Бобан Јанчевски, а не е, чак што више можем ја слободно да кажем дека Пандев е подобар играч моментално, али ете не му идело у Интер, па вие си добивте таква слика за него...

Ме интересира само кај е таа разлика у класи, просветли ме голем познавачу на фудбалот !
Ете така Касано е класа над Пандев, све има подобро и дриблинг и шут и поставување и задржување на топка и поснажен е и поинтелигентен е, со еден збор подобар е и крај. Ич не ме заболе дали бил резерва у Реал, и дали го шуткале од тимовите, едина причина што е тоа така е неговиот темперамент, е тука е Пандев класа над Касано али се надевам дека ги има сеа надминато тие бубачки во главата и дека нема да праи фрки у Интер.
Со статистики и Википедија неможам да ти се замарам, голем познавачу на фудбалот, доволен ми е телевизорот и нетот каде што секоја ебана утакмица на Пандев и Касано ја гледам, упс лажам не го глеав Супер Купот на Наполи со Јуве.
Така да ако не ти се свиѓа некое мое мислење немора да ми упаѓаш со нападни мислења за моите фудбалски знаења, форум е ова, секој си пишува свое мислење, ако имаш контра аргумент слободно кажи го ќе си направиме дискусија а ако не можеш слободно да праиш што сакаш, ич ама баш ич не ми е гајле за тебе да ти кажам. Ае...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
не спасов сериозно мораш да ми дадеш една шибица од тоа што го дуваш .... кроација сесвете е во втора лига , дебрецин е шампион во унгарија а вадуз е втора лига швајцарија .... кој црна пласман ... мора еднаш да рокнам од тој јакиот струмички шит.
и да спамираш или заебанција да тераш се надмина себеси овој пут. :pos:
eee da si ebes vekot :pos::pos:

Spasov dojdi be so Torino sega vo nedela,ke se sobirame nekade i donesi od strumickiot sit,ke bide zabavno :pos:

Inace eejj Kasano oslabel dve kila,Deko kutriot dve godini simnuva dve kila :icon_lol:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Ау, ќе има собиранка, каде ќе се чекате и во кое време?

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Ние живи а Милан губи од Аталанта, за греота се. Ако не ги испердашиме оваа сезона онака здраво нека се убијат сите од прв до последен. Мора да сме пред нив, очаен е овој Милан, која разлика од ланскиот до овој Милан тоа чудо е.
За утре очекувам победа иако Торино е стандардно незгоден противник за нас, али тоа не ме интересира, мора од Торино да почнеме една победничка серија.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
i nie lani koga bevme ocajni gi isperdasivme dva pati, ovaa godina da ne e obratno oni nas da ne isperdasat.

Kajgana Shop

На врв Bottom