Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Па сите играчи играа добро кога беше мурињо одкога си замина тој сите беа срање и оште се праате мабет. А Пандев е 100 пати подобар од Касано можеби на Пандев јазико му излеваше после 60 минута а на касано после 20 минута се губа од свемиро.
Класичен феил муабет. Касано е класа за Пандев, крај!

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
А ви текнува кога Милито промашуваше празен гол од 10 сантими... Глупи муабети.... Пандев во цела кариера имал лоша една полусезона, и тоа кога 99% од тимот имаше лоша полусезона/сезона, и тоа е факт.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
а ти текнува пандев 2011 кога не можеше ни сумо борач да претрча ... какov мурињо тоа беше пандев со неговите капацитети :)
Па да де, тоа ти зборам, во 2010 повеќе беше Мурињо него Пандев...барем видовме дека има капацитет. :)

P

PewDiePie

Гостин
Класичен феил муабет. Касано е класа за Пандев, крај!
Единствен аргумент со кој можеш да го поткрепиш напишаново е дека Касано игра во интер а Пандев не.
Да играше уште пандев во интер,а касано во Милан обратно ќе збореше.

Касано никад не бил класа,никад. Само вечен талент,Пандев колку титули има освоено Касано во толку тима нема играно.

Не зборете глупости колку за инат.

И вистина пандев после 60 минута нема душа,затоа во 4 дена две утакмици по 90 мин ги изигра,а Касано доаѓа 40 минута,го гледаш и си викаш овој ќе роди дете на терен.
Срамота беше уште на полувреме да го извадат па чекаа 50 мин. да дојде.

Касано бил класа за Пандев :pos:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Единствен аргумент со кој можеш да го поткрепиш напишаново е дека Касано игра во интер а Пандев не.

Касано никад не бил класа,никад. Само вечен талент,Пандев колку титули има освоено Касано во толку тима нема играно.

И вистина пандев после 60 минута нема душа,затоа во 4 дена две утакмици по 90 мин ги изигра,а Касано доаѓа 40 минута,го гледаш и си викаш овој ќе роди дете на терен.

Ова мислење за Касано сум го имал и кога играше во Рома, во Реал и лани во Милан. Јас највеќе се нервирав зошто Пацо дојде кај нас а не Касано. Ај дај ми ти аргумент зошто Пандев е боље од Касано... Касано можел 40 минути да изигра оф мори мајко, па тоа е резултат на тоа што не тренирал летоска, беше скаран со управата на Милан.
Секогаш бил и ќе биде класа над Пандев, знае добро да отвори простор, да издрибла, да задржи топка. Не дека Пандев е лош играч далеку од тоа, Гочето си е супер, ама далеку е од Касано.

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.027
Поени од реакции
36.812
Ова мислење за Касано сум го имал и кога играше во Рома, во Реал и лани во Милан. Јас највеќе се нервирав зошто Пацо дојде кај нас а не Касано. Ај дај ми ти аргумент зошто Пандев е боље од Касано... Касано можел 40 минути да изигра оф мори мајко, па тоа е резултат на тоа што не тренирал летоска, беше скаран со управата на Милан.
Секогаш бил и ќе биде класа над Пандев, знае добро да отвори простор, да издрибла, да задржи топка. Не дека Пандев е лош играч далеку од тоа, Гочето си е супер, ама далеку е од Касано.
Тука си грешка момче,Касано си имаше тренинзи и си играше за репрезентација(има и видеа со него на тренинзи ) ама неколку пати од Милан спомнаа дека не бил среќен нешто и на крај испадна тоа што испадна.

Инаку сите ќе се согласат дека Касано има невиден талент и можеше да биде играч бр.1 во светот ама тој никогаш не отиде до тој WC LEVEL.

Не знам дали ќе успеете да му го вратите фитнесот ама ќе ви биде пеколно тешко тоа па ќе видиме што ќе се случи,го видов неколку пати коа искачаше од игра и беше преморен.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
А бе копуци, ќе кажете нешто за оваа година (не ти Џони) или уште ќе прајме муабети за 2010? Еве ја на пример со големо задоцнување да кажам дека сум многу задоволен од натпреварот со Рома. Не е Иронија, а не е ни Сарказааааам (турбо фолк е) ама игравме за око тоа лепота една беше... дури не не расчукаа. Ама јбг, уште сме незрели, укомпонирани како песна од Миле Китиќ сме. Време треба, и знам дека сега ќе речете „дај не сери, кое време, 2 години чекаме...“ ама сега екшуали има нешто на повидок, се гледа некаква концепција, некој костур на екипата кој во изминативе две години хаос го немавме, некои играчи од кои може да се очекува нешто. Само ќе мора да научат да играат и без топка и да покриваат назад, нека чепнат по тоа архивите има видеа.

Сега најмалку ми е намера да отворам рани ама заслуживме да не растртаат со самиот факт што еден од најдобрите голмани на светов сега брани за Квинс Парк Факен Ренџерс. Драганче нека ги фаќа. Карма, it's a bitch!

Ама оптимист сум. Го прочитав еднаш Џони како Јуве биле класа за Интер и пролив ме стегна три дена не можев да куртулам. Има да ги газиме. Слободно букмаркирајте.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Сите сега го хејтате пандев пошто не е играч во интер а додека играше во интер сите го позлатуваате.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 14:46 ---
Ама оптимист сум. Го прочитав еднаш Џони како Јуве биле класа за Интер и пролив ме стегна три дена не можев да куртулам. Има да ги газиме. Слободно букмаркирајте.
Не го читај повеќе, вториот пат може да биде поболен од првиот.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251

Пандев до вчера за тебе беше пиперкарот, брзо заборави што све пишуваше контра него дур беше играч на Интер, али си стои тоа на форумов ...
Касано пред Пандев во ситуација Касано да ја има формата од 2010 дур беше во Сампдорија, моментално штознам, Пандев е во поидеална позиција, помлад е, нема проблеми со здравјето но и во Интер едносавно се изгуби и беше упола од она што е сега во Наполи, и прашање е дали друг човек освен Мурињо можеше да го извади максимумот од него и да влијае на неговата психа што е многу битен фактор во фудбалот.
--- надополнето: 13 септември 2012 во 18:29 ---
А може и ќе заигра Пандев.........веќе ни кај најголемите патриоти не пали веќе приказната за Македонецот што игра во еден од подобрите европски клубови толку беше го научија дека е просек и печалбар
Пандев?? Не фала
Овој Вучинич ко Пандев станал ебате,пусти балканци ќе се наполнат пари и толку од желбата за играње.
И сеа наеднаш, Пандев пиперкарот бољи од Касано, грешка на Интер, класа играч.

Ок ок, олабавете малку, Пандев е одличен играч ама во Интер после Мурињо не беше способен да го дава максимумот, делуваше исплашено, фановите му се намерачија, едноставно го нема карактерот на Милито пример па пак да застане на нозе и да гази. Ќе беше нешто налик на Мунтари, немаше да игра, ќе го позајмуваа по села и на крај за 0 евра у Милан ќе отидеше, вака Наполи е супер идеална средина за него, полесно игра во вакви тимови, у Интер е добредојден ... кога Мурињо би бил повторно тренер на екипава, или некој друг мотиватор и човек со муда, прав шампион.

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Ок ок, олабавете малку, Пандев е одличен играч ама во Интер после Мурињо не беше способен да го дава максимумот, делуваше исплашено, фановите му се намерачија, едноставно го нема карактерот на Милито пример па пак да застане на нозе и да гази. Ќе беше нешто налик на Мунтари, немаше да игра, ќе го позајмуваа по села и на крај за 0 евра у Милан ќе отидеше, вака Наполи е супер идеална средина за него, полесно игра во вакви тимови, у Интер е добредојден ... кога Мурињо би бил повторно тренер на екипава, или некој друг мотиватор и човек со муда, прав шампион.
Па после мурињо сите играчи беа срање, а и милито сега не е нешто посебно,минатата сезона што даде некој гол повеќе инаку и тој е гола вода. Да се надеваме дека оваа сезона ке му тргне асално.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.969
Поени од реакции
45.251
Па после мурињо сите играчи беа срање, а и милито сега не е нешто посебно,минатата сезона што даде некој гол повеќе инаку и тој е гола вода. Да се надеваме дека оваа сезона ке му тргне асално.
Kako be nisto ne e posebno, statisticki, vo 2012, samo Ronaldo i Mesi poveke golovi od nego davaat, ne zezaj.
Lani da ne beshe on bukvalno za opstanok ke se borea, jedina svetla tocka bese on, vleze u forma i vlegoa za moment u bitka za titula duri, sea sto Ranieri posra rabota potoa jebiga, inaku sve bese naredeno za daleku pouspesna sezona od krajniot epilog sto gi snajde.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.318
Поени од реакции
15.571
А бе копуци, ќе кажете нешто за оваа година (не ти Џони) или уште ќе прајме муабети за 2010? Еве ја на пример со големо задоцнување да кажам дека сум многу задоволен од натпреварот со Рома. Не е Иронија, а не е ни Сарказааааам (турбо фолк е) ама игравме за око тоа лепота една беше... дури не не расчукаа. Ама јбг, уште сме незрели, укомпонирани како песна од Миле Китиќ сме. Време треба, и знам дека сега ќе речете „дај не сери, кое време, 2 години чекаме...“ ама сега екшуали има нешто на повидок, се гледа некаква концепција, некој костур на екипата кој во изминативе две години хаос го немавме, некои играчи од кои може да се очекува нешто. Само ќе мора да научат да играат и без топка и да покриваат назад, нека чепнат по тоа архивите има видеа.

Сега најмалку ми е намера да отворам рани ама заслуживме да не растртаат со самиот факт што еден од најдобрите голмани на светов сега брани за Квинс Парк Факен Ренџерс. Драганче нека ги фаќа. Карма, it's a bitch!

Што знаеш ти бе :)

Член од
13 јануари 2012
Мислења
1.800
Поени од реакции
1.665
Kako be nisto ne e posebno, statisticki, vo 2012, samo Ronaldo i Mesi poveke golovi od nego davaat, ne zezaj.
Lani da ne beshe on bukvalno za opstanok ke se borea, jedina svetla tocka bese on, vleze u forma i vlegoa za moment u bitka za titula duri, sea sto Ranieri posra rabota potoa jebiga, inaku sve bese naredeno za daleku pouspesna sezona od krajniot epilog sto gi snajde.
Па што ти велам минатата сеззона влезе во форма после нова ггодина а пред тоа го немаше.ако продолже така супер ќе биде, само да не се повреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom