- Член од
- 12 септември 2012
- Мислења
- 19
- Поени од реакции
- 11
Aj jas da prasam koi predmeti gi zapisuvame nie sto sme treta finansiski menagment???
Se izinuvam za latinicava
Se izinuvam za latinicava
Колега воопшто не се мисли да го земеш трговско право,со малку учење секако можеш да положиш,тие потешките прашања беа за 10-ка.Можеш од скрипта да си учиш и секако положувашКолеги кој имал Трговско право минатата год? Што читам по тие групите на ФБ дека било тешко, не било како порано ..
И имал некој Сметководствени информациони системи кај Љубиша да ми каже како е?
Колега оди си на студентски и прашај си како што треба ,знам лани можеше да се смени изборен без да платиш нешто али пред да ги внесат во систем предметите,оди прашај си за сигурно да не даваш пари без потребаДечки ај некој ако имал искуство со промена на изборен предмет нека ми пише што како треба, што треба да пишува во молбата, треба уплатница од 1000 ден и плус од 50 ден (таксена марка т.е. уплатница) или само 1000 ден. ???
da sekako ke cekam na studentski dva saata za da si prasam samoПродавам економија за прва година,иста е како нова,мн малку е користена,и учебник и збирка по сметководство исто така во одлична состојба,збирката има решенија на работите што се паѓале на колоквиум
--- надополнето: 12 септември 2012 во 14:19 ---
Колега воопшто не се мисли да го земеш трговско право,со малку учење секако можеш да положиш,тие потешките прашања беа за 10-ка.Можеш од скрипта да си учиш и секако положуваш
--- надополнето: 12 септември 2012 во 14:22 ---
Колега оди си на студентски и прашај си како што треба ,знам лани можеше да се смени изборен без да платиш нешто али пред да ги внесат во систем предметите,оди прашај си за сигурно да не даваш пари без потреба
Тогаш плати си 1050 ден,мене не ме интересира ти што ќе правиш,не си требало воопшто да се мачиш да пишуваш на форумов.А ЗА ЧЕКАЊЕ НА СТУДЕНТСКИ ИМА ДА СЕ ИЗНАЧЕКАШ И ТОА КАКО,НЕ САМО СЕГА ТУКУ ЦЕЛИ 4 ГОДИНИda sekako ke cekam na studentski dva saata za da si prasam samo
Сигурна си дека истите учебници ќе бидат и годинава, да не барат некои нови изданија или нови автори? :/Продавам економија за прва година,иста е како нова,мн малку е користена,и учебник и збирка по сметководство исто така во одлична состојба,збирката има решенија на работите што се паѓале на колоквиум
Нема шанси да се сменети,ако си заинтересиран/а за книгите пиши миСигурна си дека истите учебници ќе бидат и годинава, да не барат некои нови изданија или нови автори? :/
досега можело и без пари, само фино да ја замолиш тетката на студентскиДечки ај некој ако имал искуство со промена на изборен предмет нека ми пише што како треба, што треба да пишува во молбата, треба уплатница од 1000 ден и плус од 50 ден (таксена марка т.е. уплатница) или само 1000 ден. ???
Да видам првен имам познајници лани што беа прва, доколку не се снајдам ќе те контактирам во порака.Нема шанси да се сменети,ако си заинтересиран/а за книгите пиши ми
Колешке, за германски одговорив пред неколку страници, но изгледа си пропуштила, па еве го мислењетоГермански 1, го има ли некој слушано? Или Француски 1?