Економски факултет (reloaded)

• Креатор на темата Креатор на темата The Mummy
  • Време на започнување Време на започнување
Колеги дали некој од прилика се сеќава кога ни беше првата колоквиумска недела минатата година во октомври дали на почеток или на крај на месецот , итно ми е , ви благодарам многу ! :D
Од 1-10 ноември отприлика беше.

Некој колега да ми каже колку вкупно кредити има во трет семестар на Финансиски менаџмент?

Значи ги имам Основи на менаџмент, Макроеконимија, Финансиско сметководство и Финансиски пазари и институции. Фала однапред :)

Продавам учебник економија одлично сочувана и сметководство збирка и учебник исто така во добра состојба

Некој колега да ми каже колку вкупно кредити има во трет семестар на Финансиски менаџмент?

Значи ги имам Основи на менаџмент, Макроеконимија, Финансиско сметководство и Финансиски пазари и институции. Фала однапред :)

32 кредита. Инаку постои страница на факултетот, па два-три клика и ќе го дознаеш одговорот на повеќето прашања http://www.eccf.ukim.edu.mk/

32 кредита. Инаку постои страница на факултетот, па два-три клика и ќе го дознаеш одговорот на повеќето прашања http://www.eccf.ukim.edu.mk/

Фала...Видов сега пред да ми пишиш, само неколку души ми викаа дека од годинава нов систем на кредити бил и затоа прашав.

Да ве прашам да не знае некој што се дешава ако не упишеш семестар....или па ако закасниш ? xD

Да ве прашам да не знае некој што се дешава ако не упишеш семестар....или па ако закасниш ? xD

За каснење не се плаши, само да не биде ден пред колоквиум..знам еден другар каснеше 2-3 недели, и запиша летен семетар, само таа ептен многу му пискаше на студентски, а може и казна да платиш 500денари..сепак прашај си, не е ништо страшно.

dajte kazite kako e na smetkovodstvo kolku matematiki imat dali e stvarno tolku tesko itn ? :D
site smerovi si imaat edna matematika vo prva godina, tesko zavisi dali ti e interesno smetkovodstvo ili odbivno :)
--- надополнето: 15 септември 2012 во 12:14 ---
Колеги, некој што го имал Методи на продажба да сподели искуство каков е предметот, како поминал? Благодарам

Некој колега да каже нешто повеќе околу Економија на инвестиции, Меѓународни финансии, Финансиски менаџмент и Англиски 1 , на кој принцип се колоквиумите , каков е материјалот , се бара ли редовност и дали може сите книги да се фотокопирани ? фала многу :D

Купувам основи на менаџмент 7-мо издание ако има некој добро сочувана и без обележја и потцртано во книгата?Пишете ми во инбокс

Ќе ми прогледаат низ прсти ако го пропуштам рокот за трета година затоа што е уште понеделник туку се запишам вторник во рокот за 4та? Ќе треба да поглумам невиност или да си платам казна од 500 денари? :D

Ќе ми прогледаат низ прсти ако го пропуштам рокот за трета година затоа што е уште понеделник туку се запишам вторник во рокот за 4та? Ќе треба да поглумам невиност или да си платам казна од 500 денари? :D
зависи од расположението на тетките, со глумење невиност може ке пројдеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom