Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И сега шо, вистина е ова или не?
Од познаник на познаник дознавам дека Пандев бил виден во берберница во Џенова...
дај боже да е шпекулација, но мене не ми изгледа така... ќе се упропасти човекот ако отиде во тој проклет тим Интер... опцијата Џенова ми изгледа одлично за Пандев, ама чим сопственикот не го сака, изгледа ќе мора во Интер... господ нека му е на помош!!!
Ќе бидат убиствен тандем со брат муреков јас дека тој голем клуб е турново кој има амбиции за европа:pos2::pos2:

Интер е голема екипа, целта не е само да замине тој е голем играч и треба да игра во екипа од калибарот на Интер. Ако успее да замине таму, тоа ќе биде одлично за него тој тоа убаво го знае. Можностите му се поголеми може да игра во Лига на Шампиони и да настапува за многу потрофејна екипа.
Ќе бидат убиствен тандем со брат му![]()
Abe i vo LAzio nekogas ja greese klupata ovde malku poveke.Inter ke igra vo Kupot vo Seria A vo LS ne mozat na sekade da igraat Milito i Eto.Plus ke ima povredi.Na kraj kraeva i ic da ne vleguva vo igra bolje mu je da zema pari vo Inter otkolku da praj Ajvar vo Strumica.не знам какви му се можностите во интер, ама од она што го прочитав Интер најмногу сака да го земе Пандев за да може да го покрие отсуството на Ето во јануари, кога овој треба да игра за својата репрезентација на Куп Африка. Не знам, што ќе се дешава, ама ако отиде во Интер, мислам дека почесто ќе грее клупа и ќе чека некој од првотимците да се повреди па да ја добие својата шанса.
Ako otide u Inter ke bide isto kako da ne zaminal od Lacio. Ke gleda fudbal na tv eventualno na tribini.
Колку научници има на ова форумот чудо.
Ко Пандев да нема нозе за да трча и да се бори за место во тимот. Ама то е то, ако не плукаме на нашето на кој друг?