Играше на пријателската напред, даде два гола. Не е разорен, но Ѓуровски позади него, Пандев напред е добитната комбинација според мене. Пошто немаме квалитетен шпиц напред, уште со Трајковски да се проба евентуално. Сеа и Ристиќ не е лош, но нему му требаат 5 шанси да дае гол, а ние толку тешко правиме.Зашто да го тераме да игра Пандев на позиција на која не може да го покаже максимумот? Па ни Пандев не е разорен шпиц и никад не ни бил. Поинаков тип на играч и треба да си игра на позиција како и сега.
а на Пандев напред кој ќе му дај топка?Играше на пријателската напред, даде два гола. Не е разорен, но Ѓуровски позади него, Пандев напред е добитната комбинација според мене. Пошто немаме квалитетен шпиц напред, уште со Трајковски да се проба евентуално. Сеа и Ристиќ не е лош, но нему му требаат 5 шанси да дае гол, а ние толку тешко правиме.
Очекував повеќе од него овој натпревар, некако многу споро ја подаваше топката,не ја дава навреме чека се обидува да дрибла,но сепак како да нема доволно самодоверба во дел од секундата се премислува 5 пати...Освен стативата немаше нешто друго што понуди позитивно....Хасани ти е најмодерниот тип на играч шо постојт во фудбалов,кој шо влезе вечерва,внесе свежина,изигра предобро,и не ви чинит...тука не можам да ве скопчам...
прочитај го уште еднаш мојот пост, и види шо пишав...а на Пандев напред кој ќе му дај топка?
Играше на пријателската напред, даде два гола. Не е разорен, но Ѓуровски позади него, Пандев напред е добитната комбинација според мене. Пошто немаме квалитетен шпиц напред, уште со Трајковски да се проба евентуално. Сеа и Ристиќ не е лош, но нему му требаат 5 шанси да дае гол, а ние толку тешко правиме.
не е способен толку бе не можи никој Македонец да дај топка како Пандев џабе се лажимепрочитај го уште еднаш мојот пост, и види шо пишав...
Разбирам дека е далеку од то шо се барат од него.Ама и со таква бледа слика од негова страна,беше меѓу најопасните играчи кај нас.Не паметам македонија да имала олку јаки крила,никогаш.конечно,имаме 3 ца играчи,од исти тип (Тричко,хасани,Ибраими)...па конечно мојме и нешто на индивидуална база и 1 на 1 да извајме и да сме опасни,не само на центаршути.Сепак,дечково немат утакмици воопшто во нога ко шо разбраф,така да оправдано е.За прв пат во моиве 20 години,мислам дека Македонија имат шанса и светла иднина во фудбаловОчекував повеќе од него овој натпревар, некако многу споро ја подаваше топката,не ја дава навреме чека се обидува да дрибла,но сепак како да нема доволно самодоверба во дел од секундата се премислува 5 пати...Освен стативата немаше нешто друго што понуди позитивно....
во деликатна ситуација бевме почнаа да не притискаат и да ја губиме топката многу брзо со еден збор падна средината затоа тука мораше одма да се менува макар и со шумуликовски инаку да имавме 4 измени сигурно ќе извадеше дрвото уште на полувремене е способен толку бе не можи никој Македонец да дај топка како Пандев џабе се лажиме
јас мислам дека требаше второто на местото на Ивановски кај 70та минута да влези Ристиќ...свеж а и плус поискусен