Memento Mori
Yeah science, bitch!
- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 1.132
- Поени од реакции
- 1.562
За 30 шо ќе треба?
Да, првите 10 со најмногу бодови (од сите смерови на Медицинскиот факултет заедно, не е одделно за медицински сестри и општа медицина да речеме) би требало да се ослободени од плаќање.http://www.medf.ukim.edu.mk/upload_vesti/dok/379_985893962.pdf
Имам слушнато од постарите генерации дека првите 10 се ослободени од плаќање,дали некој знае дали е точно ова ?
На web страната на медицинскиот факултет не можев да ги најдам студентските прашања.Нов сум во овие работи па ако би можеле да ме упатите...Да, првите 10 со најмногу бодови (од сите смерови на Медицинскиот факултет заедно, не е одделно за медицински сестри и општа медицина да речеме) би требало да се ослободени од плаќање.
Ако си во првите 10 , прашај во студентски прашања.
Ај провери да не се најавуваш на местото за пријавување на нов студент. Исклучи го прозорецот што ти се спушта кога ке ја отвориш страната и најави се.moze li da mi kaze nekoj zosto nemozam da se logiram na stranata na medicinski fakultet/?pisuvam tocni podatoci ama nisto..mi kazuva ne ste registrirana a jas veke imam profil..kaj mene li e samo problemov ili ??
ne povtorno mi vika pogresno ime ili lozinka..a 100% sum sigurna deka podatocite mi se tocniАј провери да не се најавуваш на местото за пријавување на нов студент. Исклучи го прозорецот што ти се спушта кога ке ја отвориш страната и најави се.
да бе заебава и кај мене неможам да се логирам, а нели профили правевме пред да се запишуваме на факс..ne povtorno mi vika pogresno ime ili lozinka..a 100% sum sigurna deka podatocite mi se tocni
znaci ne e samo kaj mene problemov a?? cccда бе заебава и кај мене неможам да се логирам, а нели профили правевме пред да се запишуваме на факс..