Медицински и стоматолошки факултет

Misery

30% off
Член од
3 април 2011
Мислења
1.598
Поени од реакции
2.394
http://www.medf.ukim.edu.mk/upload_vesti/dok/379_985893962.pdf
Имам слушнато од постарите генерации дека првите 10 се ослободени од плаќање,дали некој знае дали е точно ова ?
Да, првите 10 со најмногу бодови (од сите смерови на Медицинскиот факултет заедно, не е одделно за медицински сестри и општа медицина да речеме) би требало да се ослободени од плаќање.

Ако си во првите 10 , прашај во студентски прашања.

Член од
3 мај 2012
Мислења
10
Поени од реакции
0
Да, првите 10 со најмногу бодови (од сите смерови на Медицинскиот факултет заедно, не е одделно за медицински сестри и општа медицина да речеме) би требало да се ослободени од плаќање.

Ако си во првите 10 , прашај во студентски прашања.
На web страната на медицинскиот факултет не можев да ги најдам студентските прашања.Нов сум во овие работи па ако би можеле да ме упатите...

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Потврда за уплатени 1.000 денари, за студентски информатор, наставна програма, електронска картичка за
евиденција, одржување

na koja smetka treba ova?

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.707
Поени од реакции
11.530
Кога ќе бидат уписите за III, V, VI ... семестар и дали ќе треба и ние да уплаќаме за тоа ИКСА, за парламент и другите глупости, или само школарина?

Член од
17 април 2012
Мислења
38
Поени од реакции
24
Дали некој знае кога ќе бидеме известени за поделбата на групи (за прва година) и кога треба да одиме да ги земеме индексите? На страната на медицински факултет има распоред на настава за од 17, но не знаеме кој во која група е.. Има ли некој повеќе информации?

Memento Mori

Yeah science, bitch!
Член од
24 август 2009
Мислења
1.132
Поени од реакции
1.562
Да не знае некој колку се плаќа за да си ги земеш документите назад?

Член од
24 април 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
moze li da mi kaze nekoj zosto nemozam da se logiram na stranata na medicinski fakultet/?pisuvam tocni podatoci ama nisto..mi kazuva ne ste registrirana a jas veke imam profil..kaj mene li e samo problemov ili ??

la-loca

Immortal...
Член од
24 јули 2009
Мислења
2.545
Поени од реакции
1.252
moze li da mi kaze nekoj zosto nemozam da se logiram na stranata na medicinski fakultet/?pisuvam tocni podatoci ama nisto..mi kazuva ne ste registrirana a jas veke imam profil..kaj mene li e samo problemov ili ??
Ај провери да не се најавуваш на местото за пријавување на нов студент. Исклучи го прозорецот што ти се спушта кога ке ја отвориш страната и најави се.

Член од
24 април 2011
Мислења
4
Поени од реакции
0
Ај провери да не се најавуваш на местото за пријавување на нов студент. Исклучи го прозорецот што ти се спушта кога ке ја отвориш страната и најави се.
ne povtorno mi vika pogresno ime ili lozinka..a 100% sum sigurna deka podatocite mi se tocni

Kajgana Shop

На врв Bottom