BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Проверете дали и вашиот пин е меѓу овие!
Еј сеа ептен си интересен со сликиве ама многу. Да знаеш сеа докажа дека си во тек со америчката мода. Толку си прост да видиш дека е ставена во ЧДА шо значи дека е трол-тема. Да бев идиот, ќе ја ставев во подфорумот за интернет и мрежи. Детиште...
All CREDIT CARD pin codes in the world leaked. Друго нешто нејасно да не има ?Еј сеа ептен си интересен со сликиве ама многу. Да знаеш сеа докажа дека си во тек со америчката мода. Толку си прост да видиш дека е ставена во ЧДА шо значи дека е трол-тема. Да бев идиот, ќе ја ставев во подфорумот за интернет и мрежи. Детиште...
Па нели сите пинкови на едно место, шо лажите безвезе?го нема мојот пин.
Credit Card, во насловот пишува od СИМ картичкиAll CREDIT CARD pin codes in the world leaked. Друго нешто нејасно да не има ?
пинот може да содржи до 4-8 цифриПа нели сите пинкови на едно место, шо лажите безвезе?
овие цифри се направени со рандом или последователен генератор претпоставувам, но не е битно, ова е чисто срање и темава е најпростото нешто што сум го видел во животот. Јас мислам дека треба да се затвори.Кајмене пинот е со 9 бројки, ова се цифри со 4 бројки