- Член од
- 24 август 2009
- Мислења
- 535
- Поени од реакции
- 72
900 jurci reg uste 2 meseci..Која цена ти го нудат? со одржување не се скапи, потрошувачка релативно околу 7 се движи отприлика
900 jurci reg uste 2 meseci..Која цена ти го нудат? со одржување не се скапи, потрошувачка релативно околу 7 се движи отприлика
Па супер цена, не му ја мисли дупло поефтина отприлика900 jurci reg uste 2 meseci..
Бев го гледав пикантово, јесда е ново ама еден чичак е газда, маме му расплакал. Колата 3 години неиспрана, гребена, нечувана. Утре ќе го гледам и авеото ама не брзам. Дур не залади саглам може да почекам, се тера и без кола. Ако налеташ на нешо интересно пушти ми у пп.еве уште едно прдефче 2009та год
http://reklama5.mk/Details.aspx?ad=385118
Важи важи ќе ти пуштам пп или ќе ти пишам во темаваБев го гледав пикантово, јесда е ново ама еден чичак е газда, маме му расплакал. Колата 3 години неиспрана, гребена, нечувана. Утре ќе го гледам и авеото ама не брзам. Дур не залади саглам може да почекам, се тера и без кола. Ако налеташ на нешо интересно пушти ми у пп.
Јас користам полусинтетичко, на истиот мотор, 10w40 GM масло, на таква кубикажа не ти треба фул синтетикНа опел корса 1.0, со плин и поминати 157.000км, какво моторно масло?
Синтетичко или полусинтетичко, и што е разликата помеѓу овие две, кога се користи едното, а кога другото?
Три години е на плин, на 96.000км ставив плински уред, апсолутно НИКАКОВ проблем до сега. Секако со редовни сервиси на масло, филтри. Два пати до сега менував филтри и на плинот и нема гајле.Јас користам полусинтетичко, на истиот мотор, 10w40 GM масло, на таква кубикажа не ти треба фул синтетик
разликата освен во подмачкувањето, синтетичкото исто така се менува на поголем бр поминати км
Е сега јас имам друго прашање за тебе , колку време ја возиш на плин? дали имаш некакви проблеми? колку ти троши градска отприлика?
јас сакав да ставам ама ми викаа мајсториве дека ќе ми го гори сензорот за проток на воздух (маф) и дека ќе троши повеќе
[
Хмм значи нема проблем само ме заплашија, на плин да ја возиш е живо џабе ќе се убиеш од возење, бензинов не искина 90че скоро и тек ќе се качува сигурноТри години е на плин, на 96.000км ставив плински уред, апсолутно НИКАКОВ проблем до сега. Секако со редовни сервиси на масло, филтри. Два пати до сега менував филтри и на плинот и нема гајле.
Во некоја друга тема пишав за потрошувачката, летово за 15 дена извозев околу 4500км. по отворени патишта, товарена со четворица и со кровен багажник, потроши во просек 6.6л/100км. Инаку во град зависи, во зимски услови е 7 литра потрошња.
Кола каде што плинската боца не се ни догледува )Мене ми се омилени VW и Audi баш таа Б5,Ц5 серија.Даунсајд ми е што нема клима и некако мала кубикажа + плин за таа лимузина,али немора да значи ако плинчето е напраено топ.Ако тоа не ти пречи иди пробај ја,види ја,вака од слика можеш само моделот да го видиш.Не е скапа,а моеш и да му спуштиш уште два триста евриќи,ако се разбираш у пазарење.Ако си ептен за сеа да зимаш,и ако не си ограничен кеш,види 1.9 tdi 110 коња истиот пасат негде околу 3500-4000-ки е здрав тоа годиште егеец жив.Ќе му ебеш матер од возење,ако знаеш да го одбереш,а и да незнаеш тој е докажан мотор.
Абе не сум сега нешто баш за земање, можда на пролет, сега само истражувам вака...само интересно ми падна шо таква класа на кола а не големи пари....тоа ми е...да не е возена 500 000...ама па плинче, примамливо делува...Јас сум заинтересиран за астра, тие од 1999-2002 шо се..многу убава линија ми имаат..ако најдам на плин таква за 2800-3000 можи да се одлучам...али пасатов па влечи, кола со тантели е Само малку ме зачуди ценава затоа прашував.Кола каде што плинската боца не се ни догледува )Мене ми се омилени VW и Audi баш таа Б5,Ц5 серија.Даунсајд ми е што нема клима и некако мала кубикажа + плин за таа лимузина,али немора да значи ако плинчето е напраено топ.Ако тоа не ти пречи иди пробај ја,види ја,вака од слика можеш само моделот да го видиш.Не е скапа,а моеш и да му спуштиш уште два триста евриќи,ако се разбираш у пазарење.Ако си ептен за сеа да зимаш,и ако не си ограничен кеш,види 1.9 tdi 110 коња истиот пасат негде околу 3500-4000-ки е здрав тоа годиште егеец жив.Ќе му ебеш матер од возење,ако знаеш да го одбереш,а и да незнаеш тој е докажан мотор.
Ефтини се пасатите и премногу ги има како и голфовите, најдобро да земеш тди 1.9, бензинец колку и да е на плин ќе троши 12че како од шала градскаАбе не сум сега нешто баш за земање, можда на пролет, сега само истражувам вака...само интересно ми падна шо таква класа на кола а не големи пари....тоа ми е...да не е возена 500 000...ама па плинче, примамливо делува...Јас сум заинтересиран за астра, тие од 1999-2002 шо се..многу убава линија ми имаат..ако најдам на плин таква за 2800-3000 можи да се одлучам...али пасатов па влечи, кола со тантели е Само малку ме зачуди ценава затоа прашував.
Од логото на VW ми иди нагон за повраќање...