- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.934
- Поени од реакции
- 73.457
Да бе имаме презиме на Ш, Штерјовски на примерИма Македонец - Р.Ш.
Да бе имаме презиме на Ш, Штерјовски на примерИма Македонец - Р.Ш.
И мене би ми паднало чудно, ама го знам дечкото.Да бе имаме презиме на Ш, Штерјовски на пример
Требаше да ми текне дека има и Македонци меѓу нив, ли го пропуштив главниот момент од текстот.Хмм што правиме сега, имало и македонец кој тепал?
Ајде бе нека ги затворат сите упм!
Хмм значи Џемо бил а!Тој на Џ е газдата на Болеро....
Хмм значи Џемо бил а!
Тешко да го затворат, он има потера од Интерпол а слободно се шета, не само да се шета туку ете и што прави хах!
Друже Р.Ш го уапсиле, бидејќе само тој не побегнал од местото на настанот. Не разбрав што биднало со папагалот.Требаше да ми текне дека има и Македонци меѓу нив, ли го пропуштив главниот момент од текстот.
Убаво си пишувало таму упасени Р.Ш. и Б.К. , а кај може Албанец да уапсат во Македонијава
Нека ги уапсат сите што побрзо...
Токму тој!Тој е оној рекетарот, лихварот што го зборат?
Ќелав е?Токму тој!
Значи овја што влегле комбинирани биле?Да не ти откривам име и презиме, ама Македонец е дечкото, беше заедно со Албанци, поминаа пред Медисон, случајно ги видов пред да одам за Скопје. Сабајлево ми кажаа дека во Амнезија направиле лом. Сите под дејство на алкохол, барем така изгледаа.
тој со џипот мерцедес бел?Хмм значи Џемо бил а!
Тешко да го затворат, он има потера од Интерпол а слободно се шета, не само да се шета туку ете и што прави хах!
vnuk mu e .Што барал? Дошпл да пука во некого и да прави проблеми, ова не е и прв случај.
poleka koga zboruvas personalno za nekogo vo forum.Хмм значи Џемо бил а!