Никој не знае, сите заборавилеda ne ima nekoj informaci sto se slucilo vecer vo Amnezija ?
kazi nesto podetalno.Аплауз може сакате за тоа?
Имено, откако Џ.Д.(44), А.Д.(19), Д.Д.(22), Р.Ш.(34) и Б.К.(35), сите од Тетово се довеле под дејство на алкохол, Џ.Д. без повод и причина физички го нападнал В.А.(24) од Тетово, по што настанала тепачка, во која биле скршени чаши, шишиња и други предмети во објектот, а од страна на непознато лице со тврд предмет бил удрен и Б.С.(26) од Тетово.
Исто така, непознато лице од огнено оружје испукало неколку куршуми кон присутните во објектот и неколку куршуми во воздух, а потоа со нож му нанел повреда на Д.Д.(23) од Тетово во пределот на грбот. На местото на настанот пристигнала и полициска позорна патрола, и откако почнале да преземаат службени дејствија, Р.Ш. физички нападнал двајца полициски службеници.
Извршен е увид на местото на настанот, подигнат е еден неиспукан куршум, траги од крв и слично, кои се подигнати за вештачење. Во Клинички Центар Тетово за понатамошно лекување задржани се двајцата полициски службеници, како и Д.Д., Б.С. и В.А..
Од страна на СВР Тетово приведени се Р.Ш. и Б.К. и се преземаат мерки за пронаоѓање на останатите учесници и за целосно расчистување на случајот.
od celata taa tepacka ti se stresiras za toa zosto izlegol 44 god covek so tinejxher na kafeПа од инцијали се гледа дека тие што се начукале и правеле бељи се Албанци.
Нема Македонец чие име почнува на Џ, како што се инцијалите на еден од бељаџиите. Ниту пак има Македонец кој се презива на Ш.
Е сега нападнативе од што националност се, тоа незнам, ама може да се претпостави со оглед на тоа што во Амнезија воглавно искачаат Македонци.
Едно не ми е јасно што кур барал 44 годишен маж да искочи во кафич со 19 годишно момче?
Што барал? Дошпл да пука во некого и да прави проблеми, ова не е и прв случај.Па од инцијали се гледа дека тие што се начукале и правеле бељи се Албанци.
Нема Македонец чие име почнува на Џ, како што се инцијалите на еден од бељаџиите. Ниту пак има Македонец кој се презива на Ш.
Е сега нападнативе од што националност се, тоа незнам, ама може да се претпостави со оглед на тоа што во Амнезија воглавно искачаат Македонци.
Едно не ми е јасно што кур барал 44 годишен маж да искочи во кафич со 19 годишно момче?
Па меѓу другото и тоа...od celata taa tepacka ti se stresiras za toa zosto izlegol 44 god covek so tinejxher na kafe
Има Македонец - Р.Ш.Па од инцијали се гледа дека тие што се начукале и правеле бељи се Албанци.
Раде ШербеџијаИма Македонец - Р.Ш.
Да не ти откривам име и презиме, ама Македонец е дечкото, беше заедно со Албанци, поминаа пред Медисон, случајно ги видов пред да одам за Скопје. Сабајлево ми кажаа дека во Амнезија направиле лом. Сите под дејство на алкохол, барем така изгледаа.Раде Шербеџија