Па кога склучи договор незнаеш ли на колку потпиша, тешко ти е на вебстраната да отидеш и да си провериш ?Пак се за никаде?! На speedtest.net, ми дава за доунлоад само 0.10 мбпс
и имаат начин да провериш колку трансфер имаш?
Не ме тепај одма! Тие пакети што ги имаше коа бев под договор и тие што сега ги има на страната немаат ништо заедничко! Јас склучив со кејблтел, после тоа сум на неопределено...упатството вика дека за проверување на трансфер ти треба корисничко име и пасворд што ги има на сметката...на мојата сметка такво нешто нема!Па кога склучи договор незнаеш ли на колку потпиша, тешко ти е на вебстраната да отидеш и да си провериш ?
Иначе сеа за сеа е Коска интермеци
089 011 011Не ме тепај одма! Тие пакети што ги имаше коа бев под договор и тие што сега ги има на страната немаат ништо заедничко! Јас склучив со кејблтел, после тоа сум на неопределено...упатството вика дека за проверување на трансфер ти треба корисничко име и пасворд што ги има на сметката...на мојата сметка такво нешто нема!
Нејсе, гледам од новиве пакети, со 10мбпс и неограничен трансфер е 800 денари за неопределено време (300 повеќе од моево сега), па може да го сменам тоа, зависно од тоа што нудат Оне и другите...За ова, прашањево ми е, неограниченово е неограничено скроз? или до колку им оди таа политика на фер користење како и да се вика??? Ај некој што е со тој пакет да каже? Позз.
немаш ограничување.period.Брее, што сте станале сите бе....За од нив ќе прашам, не е проблем и они ќе ми кажат дека се најдобри и дека нема шанси да има проблеми, тука прашувам за да сподели искуство некој, да знам дали да барам од други оператори...
Можиш да се префрлиш на било кој пакет еве на пр. на 800ден че имаш 10мбпс нет и неограничен. Политика на фер користење нема кај близу, јас еве под 600гб не сум помалце во 1месец...Не ме тепај одма! Тие пакети што ги имаше коа бев под договор и тие што сега ги има на страната немаат ништо заедничко! Јас склучив со кејблтел, после тоа сум на неопределено...упатството вика дека за проверување на трансфер ти треба корисничко име и пасворд што ги има на сметката...на мојата сметка такво нешто нема!
Нејсе, гледам од новиве пакети, со 10мбпс и неограничен трансфер е 800 денари за неопределено време (300 повеќе од моево сега), па може да го сменам тоа, зависно од тоа што нудат Оне и другите...За ова, прашањево ми е, неограниченово е неограничено скроз? или до колку им оди таа политика на фер користење како и да се вика??? Ај некој што е со тој пакет да каже? Позз.
ако е старите пакети има ограничување се дур не направи нов договор...немаш ограничување.period.
ако си на неопределено и немаш склучено ништо од кога си бил на Каблетел значи имаш исто колку што си имал трансфер, а за проверка имаш овдеНе ме тепај одма! Тие пакети што ги имаше коа бев под договор и тие што сега ги има на страната немаат ништо заедничко! Јас склучив со кејблтел, после тоа сум на неопределено...упатството вика дека за проверување на трансфер ти треба корисничко име и пасворд што ги има на сметката...на мојата сметка такво нешто нема!
Бев и прашав. И ми кажаа дека може да се направи ова, т.е. да се префрлам за 800 на неопределено и уште 10 минути пробуваше да ми објасни вработената како имало и поефтини пакети, со договор на 2 години и слично, иако јасно и кажав дека не сакам договор, сакам неопределено.Можиш да се префрлиш на било кој пакет еве на пр. на 800ден че имаш 10мбпс нет и неограничен. Политика на фер користење нема кај близу, јас еве под 600гб не сум помалце во 1месец...
кај мене се е во ред.Има некој проблеми со Близу денес да нема ни телефон ни интернет ?