A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Не ни заврна, ама си иба мајката.Пред тоа 3 дена заебаваше, вчера се опраи колку толку, денес пак.

нек си ебат мајката.

П

Паган-др

Гостин
Пред два дена на ХоН ме уби дилеј, вчера добро беше, сега страните ми јадат дилеј, ќе видам ингејм као ќе биде...

edit: Фак, пак ко завчера... :(

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ќе ставам деновиве интернет од близу преку тоа студентскиот пакет и се надевам дека ќе си биде добар интернетот :D

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Пак се за никаде?! На speedtest.net, ми дава за доунлоад само 0.10 мбпс :facepalm:
и имаат начин да провериш колку трансфер имаш?

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277
Пак се за никаде?! На speedtest.net, ми дава за доунлоад само 0.10 мбпс :facepalm:
и имаат начин да провериш колку трансфер имаш?
Па кога склучи договор незнаеш ли на колку потпиша, тешко ти е на вебстраната да отидеш и да си провериш ?
Иначе сеа за сеа е Коска интермеци :)

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Па кога склучи договор незнаеш ли на колку потпиша, тешко ти е на вебстраната да отидеш и да си провериш ?
Иначе сеа за сеа е Коска интермеци :)
Не ме тепај одма! :) Тие пакети што ги имаше коа бев под договор и тие што сега ги има на страната немаат ништо заедничко! Јас склучив со кејблтел, после тоа сум на неопределено...упатството вика дека за проверување на трансфер ти треба корисничко име и пасворд што ги има на сметката...на мојата сметка такво нешто нема!

Нејсе, гледам од новиве пакети, со 10мбпс и неограничен трансфер е 800 денари за неопределено време (300 повеќе од моево сега), па може да го сменам тоа, зависно од тоа што нудат Оне и другите...За ова, прашањево ми е, неограниченово е неограничено скроз? или до колку им оди таа политика на фер користење како и да се вика??? Ај некој што е со тој пакет да каже? Позз.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Не ме тепај одма! :) Тие пакети што ги имаше коа бев под договор и тие што сега ги има на страната немаат ништо заедничко! Јас склучив со кејблтел, после тоа сум на неопределено...упатството вика дека за проверување на трансфер ти треба корисничко име и пасворд што ги има на сметката...на мојата сметка такво нешто нема!

Нејсе, гледам од новиве пакети, со 10мбпс и неограничен трансфер е 800 денари за неопределено време (300 повеќе од моево сега), па може да го сменам тоа, зависно од тоа што нудат Оне и другите...За ова, прашањево ми е, неограниченово е неограничено скроз? или до колку им оди таа политика на фер користење како и да се вика??? Ај некој што е со тој пакет да каже? Позз.
089 011 011

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Брее, што сте станале сите бе....За од нив ќе прашам, не е проблем и они ќе ми кажат дека се најдобри и дека нема шанси да има проблеми, тука прашувам за да сподели искуство некој, да знам дали да барам од други оператори...

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
Брее, што сте станале сите бе....За од нив ќе прашам, не е проблем и они ќе ми кажат дека се најдобри и дека нема шанси да има проблеми, тука прашувам за да сподели искуство некој, да знам дали да барам од други оператори...
немаш ограничување.period.

Член од
20 ноември 2009
Мислења
460
Поени од реакции
130

Можиш да се префрлиш на било кој пакет еве на пр. на 800ден че имаш 10мбпс нет и неограничен. Политика на фер користење нема кај близу, јас еве под 600гб не сум помалце во 1месец...

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.193
Поени од реакции
8.277

ако си на неопределено и немаш склучено ништо од кога си бил на Каблетел значи имаш исто колку што си имал трансфер, а за проверка имаш овде
https://clients.cabletel.com.mk/clients/index.php

усер и пасс 99% е мобилниот што си го оставил, пробај па кажи.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.533
Поени од реакции
2.694
Има некој проблеми со Близу денес да нема ни телефон ни интернет ?

Cappie

Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
Можиш да се префрлиш на било кој пакет еве на пр. на 800ден че имаш 10мбпс нет и неограничен. Политика на фер користење нема кај близу, јас еве под 600гб не сум помалце во 1месец...
Бев и прашав. И ми кажаа дека може да се направи ова, т.е. да се префрлам за 800 на неопределено и уште 10 минути пробуваше да ми објасни вработената како имало и поефтини пакети, со договор на 2 години и слично, иако јасно и кажав дека не сакам договор, сакам неопределено.

Нејсе, барав после на страната за некои други пакети да разгледам, па не ми беше јасно и им се јавив...и се објаснив пак што имам и што сакам...видоа таму дека имам мнооогу стар пакет и ајде сега да го смениме. И ми вика, ако земам овој пакет со договор на 2 години кошта 700 денари. Викам, не сакам договор, сакам неопределено. Е тогаш кошта 800 денари, ама ќе треба да платиш и 2000 денари еднократен надомест, затоа што ќе се менува пакетот, па приклучок па,....WTF?!

Kajgana Shop

На врв Bottom