Mr.47
Juve Fan
- Член од
- 29 јули 2008
- Мислења
- 10.042
- Поени од реакции
- 6.070
Доста му е златото од ЛондонМислам дека е време Мареј да освои гренд слем
Доста му е златото од ЛондонМислам дека е време Мареј да освои гренд слем
Незнам од каде ќе видат профит џандарите, ама ок, уште една претпоставка која го исполнува масонскиот услов.Не е масонски договор. Тоа ти се вика одлука за профит. Денеска Парите го контролираат спортот. Да не беше така двете полуфиналиња ке се играа во исто време и во исти услови за сите и ке немаше потреба од никакви дискусии но денеска ке имаше мала гледаност поради НФЛ во Амарика а организатрите неможат да си го дозволат тоа.
Тоа е она тениско знаење, ако изгубиш прв сет под дифолт го губиш и мечот, исто ко Мареј вчера кога ради ветерот го изгуби првиот сет па подоцна загуби ... ау чекај, ова се покоси со твојата тениска теорија зашто Мареј уствари победи.Дали полицијата, армијата или Обама препорачал прекин , тоа и не е важно , колку што е важно дека момакот се спаси од пораз.
Тоа веше релевантноста моја и на хрватите.
Тоа беше една од двете најдобри опции каде што немаше да има оштетени.А до мене што се однесува, вчера воопшто не ни требаше да има тенис !
Не би реколТоа беше една од двете најдобри опции каде што немаше да има оштетени.
А за Торнадото читај погоре,мечот првично беше прекинат заради бура која беше предвидена а не се случи.
Фали да му се залепи само текстот, haters gonna hate.
Тоа беше по прекинот. Мечот беше прекинат поради најава за бура.Не би рекол
Се гледа според играта кога е еден тенисер расположен а кога не.Тоа е она тениско знаење, ако изгубиш прв сет под дифолт го губиш и мечот, исто ко Мареј вчера кога ради ветерот го изгуби првиот сет па подоцна загуби ... ау чекај, ова се покоси со твојата тениска теорија зашто Мареј уствари победи.
Ок, редок исклучок, тешко два пати по ред дека ќе беше побиен.
тууууго.
Znaci ti dadov primer od pred nekolku nedeli, Nole so Federer, prviot set 0-6, igra nikakva, vtoriot tesna pobeda na Fedeks vo tajbrejk kade Nole imase i set shansa koja ne ja iskoristi, ama razlikata bese crno so belo, pa protiv eden Federer koga podignal igra, sto go sprecuvalo protiv Ferer koj eve denes bese totalno inferioren, nemase ni shansa za set da zeme, a ne pa da pobedi.Се гледа според играта кога е еден тенисер расположен а кога не.
И не беше само лошата игра на џокович , туку и добрата на Ферер.
А Мареј не го изгуби првиот сет како што го изгуби србинот.
Ja iskreno ne nacekav na forumov striktno, nekoj da ja kritikuva odlukata da se prekine mecot na RG, moze imalo stavovi koi velat deka Nadal se spasil i slicno, ko sea ovie sto pisuvaat za Nole iako ima golema razlika od zaguben prv set i 2 - 1 vo setovi i nalet na Nole vo 4tiot, nejse, stvarno neznam koj toa vikal deka neopravdano bil odlozen mecot na RG koga vo Pariz isturase a koga vrne se znae, nema tenis. Stvarno ne mi teknuva deka nekoj do toj stepen ubeduval deka mecot ne trebal da se odlozi togas, ko sega tuka sto ubeduvaat deka vcera mecot trebal da prodolzi, do dusa, trebase da prodolzi samo deka Ferrer vodese, da vodese Nole so 5-2 voopsto nemase ni da se razvie vakva diskusija.Добро бе што е со подфорумов, се напукал со напети озгора на тоа и необјективни членови, чии мислења не вреди ни да се коментираат.
Прво, вчера реакцијата на организаторот да се прекине мечот Новак-Ферер беа од безбедносни причини. Луѓето што се на трибини треба да стигнат до дома некако, со торнадо кое е во најава во рок од 30 минути. Мора да се евакуираат на време. Ферер само ќе го довршеше прв сет и толку ќе беше. Исти ѓавол ви е резултатот, а вчера, а денес. Новак беше подобар и тоа е тоа. А што не требаше да играат Бердих-Мареј тоа е друга работа.
И патем, не можам а да не забележам дека Надал со спомнувате и каде треба и каде не треба. Не е ни присутен на турниров, а ја користите секоја можна прилика да оправдате некоја постапка преку него. Чуму муабетот за прекинот на натпреварот на РГ? Треба да ви вадам постови колку бевте нефер спрема него тогаш, а колку се фер сега скоро сите фанови на Надал и Роџер сега во ситуацијата со Новак (овие блиц експертиве не ги рачунам). Чекам само прва дискутабилна прилика кога ваков момент ќе излезе на натпревар кој ќе го одигра Рафа, баш да видам колку ќе бидете објективни и фер во изјавите (со ова не сугерирам на ничии фанови, генерално зборувам).
Па он е класа повисоко бе море , како може времето да биде виновно.Znaci ti dadov primer od pred nekolku nedeli, Nole so Federer, prviot set 0-6, igra nikakva, vtoriot tesna pobeda na Fedeks vo tajbrejk kade Nole imase i set shansa koja ne ja iskoristi, ama razlikata bese crno so belo, pa protiv eden Federer koga podignal igra, sto go sprecuvalo protiv Ferer koj eve denes bese totalno inferioren, nemase ni shansa za set da zeme, a ne pa da pobedi.
Od kaj si tolku ubeden deka ke izgubel Nole, aj da se igrase vo 2 dobieni seta pa nekako da te svatev, ama vo 3 dobieni i ti ovde da ne ubeduvash ? Noope, no can do. Shteta samo vremeto sto mu dozvoli na Ferrer da zeme 1 set, Nole vo normalni uslovi vo finale ke otidese bez zaguben set.
Имаше, имаше Syn. Плачел, чичко му молел да се прекине, триста зелени се скинаа, нејќам да чепкам назад ќе се изнервирам. Се знае неколку души овде си коментираат објективно без разлика за кого навиваат. Ова другово ти е, шта речи а не заплакати.Ja iskreno ne nacekav na forumov striktno, nekoj da ja kritikuva odlukata da se prekine mecot na RG, moze imalo stavovi koi velat deka Nadal se spasil i slicno, ko sea ovie sto pisuvaat za Nole iako ima golema razlika od zaguben prv set i 2 - 1 vo setovi i nalet na Nole vo 4tiot, nejse, stvarno neznam koj toa vikal deka neopravdano bil odlozen mecot na RG koga vo Pariz isturase a koga vrne se znae, nema tenis. Stvarno ne mi teknuva deka nekoj do toj stepen ubeduval deka mecot ne trebal da se odlozi togas, ko sega tuka sto ubeduvaat deka vcera mecot trebal da prodolzi, do dusa, trebase da prodolzi samo deka Ferrer vodese, da vodese Nole so 5-2 voopsto nemase ni da se razvie vakva diskusija.
22h е финалето, нема да го глеаш?Ајде идеме понатаму. Значи финале среде работен ден. Што убаво, последен Грен слем годинава и нема да го гледам. Покрив, организатори, покрив!
Затоа ти овозможуваме денеска да го имаш истото чуство кога вие се буневте за прекинот во Ролан Гарос ...Ja iskreno ne nacekav na forumov striktno, nekoj da ja kritikuva odlukata da se prekine mecot na RG, moze imalo stavovi koi velat deka Nadal se spasil i slicno, ko sea ovie sto pisuvaat za Nole iako ima golema razlika od zaguben prv set i 2 - 1 vo setovi i nalet na Nole vo 4tiot, nejse, stvarno neznam koj toa vikal deka neopravdano bil odlozen mecot na RG koga vo Pariz isturase a koga vrne se znae, nema tenis. Stvarno ne mi teknuva deka nekoj do toj stepen ubeduval deka mecot ne trebal da se odlozi togas, ko sega tuka sto ubeduvaat deka vcera mecot trebal da prodolzi, do dusa, trebase da prodolzi samo deka Ferrer vodese, da vodese Nole so 5-2 voopsto nemase ni da se razvie vakva diskusija.
Сериозно? Јас мислев во пет часот попладне по наше време се игра. Топ!22h е финалето, нема да го глеаш?
Па имаше причина де зашто го изгуби првиот сет, ВРЕМЕТО, во нормални услови го играше цел турнир и не загуби сет, ги имаше и денес истите услови, тотално доминантен против Ферер, ама ти очигледно не ме разбираш мене, тоа што ја тебе ти го велам е следново ...Па он е класа повисоко бе море , како може времето да биде виновно.
Па мора да има некоја причина за да изгубиш , или сонцето не го поднесуваш , или не ти е денот ... иначе Федерер на пример не би изгубил никогаш ако секогаш го игра својот тенис.