Tип на денот (Читај правила во прв пост)

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
НФЛ: Денвер-Питсбург 2 2.0 коеф.
Вреди да се проба

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.399
Поени од реакции
85.346
Да НФЛ е заборавив да пишам па после направив едит.
Во главном ме мрзи да пишувам на долго и широко.
Двете екипи играа плејоф лани.Денвер и тоа како аутсајдери стигнаа до конференциско финале каде беа демолирани.Од друга страна пак Питсбург секоја година се меѓу главните фаворити за титула. Денвер почнаа да прават сериозен тим кој што може и годинава да влезе во плејофот ама според мене сеуште Питсбург се поквалитетна екипа.Одбраната на Питсбург не ми се верува дека ќе дозволат многу поени да примат на натпреваров. И башка Денвер се ослободија од Тибоу како квотербек и го земаа Пејтон Менинг па сега сите ги интересира дали после повредата Менинг ќе се врати на високо ниво.Иако Денвер се подобрија а Питсбург не се до толку тоа што беа според мене Питсбург се малку поквалитетна екипа и не би било лошо да се проба 2коеф да се изигра :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
како што напишав....

Ајде Серена ..дебела краво можиш ти:D..1.20 коефициент мислам Азаренка нема што да бара
Јас па ја чекам со хендикеп 1.5 сетови Азаренка.. ...2-1 за твојата крава може ?

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас па ја чекам со хендикеп 1.5 сетови Азаренка.. ...2-1 за твојата крава може ?
како било важно кравата да победи оти ќе му одам до Њу Јорк глата ќе му ја истолчам:D

Тишка

Кротитељ
Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.951
Поени од реакции
9.581
Oвие од Унибет ми го удираат реметот 2 дена со ред со еден ист тим Хамбург пак ми го имаат признато како добитен тикетот за утре да си ги повлечат парите ццц ај кај шо неможам да фатам недела дена па уште и ме прават будала да си се надевам дека сум фатил нешто

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Победи серена упичку матер нека фати..дебела крава за малце ќе изгубеше на крајот :cautious:
--- надополнето: 10 септември 2012 во 03:51 ---
За утре

Данска-1
Словачка-1
Швајцарија-1

нож до коска е стигната работата кај трите..плус играа со многу послаби противници на домашен терен.т.е.немаат друг избор

Kajgana Shop

На врв Bottom