Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Фала момци, добив мачка за роденден и планирам да ја крстам по првиот играч на Ливерпул гол што ќе даде, ако ми се свиѓа името. Ако Шахин или Стерлинг дадат гол друго чаре ќе бараме :D
Немај гајле. Крсти го мачорлакот Брендан. Таман кога ќе го избркаат велемајсторот од клубот, твојов ќе избега на парење и готова работа.

Сега станвам и уште кафево не го имам запиено (ритуално го пијам слушајќи ја Down in a hole од Alice in chains веќе 6 години, кој ја знае песната ќе знае све), ама се укокав од смеење

прво, на коментарот од dragonsky, за проверката дали е мачор или мачорка со паркирањето на кола

и второ, со конфузијата со маичката, шо вика S.L. (Зашо бе само тебе не те фаќа на хиперлинк), и шо вика RickyLFC9 “не штампам ништо на мачкава“ хахахахаха

Најзабеган е фан клубов.

Може Шенкли мислеше, да создаде фамилија која еден ден ќе рече „We are Liverpool и не сме со сите“....

Член од
20 јули 2010
Мислења
909
Поени од реакции
2.228
Да се придружам кон честитките и јас, RickyLFC9 среќен роденден, да си исчекаш титули, жени, деца и се шо сакаш :D

Инаку, темата нека остани вака опуштена, полесно ќе ги примаме поразите, оти вервам дека ќе ги има доста до крајот!

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Да се придружам кон честитките и јас, RickyLFC9 среќен роденден, да си исчекаш титули, жени, деца и се шо сакаш :D

Инаку, темата нека остани вака опуштена, полесно ќе ги примаме поразите, оти вервам дека ќе ги има доста до крајот!
Ќе остани до Сабота до 18 и 30 :)

kjara

Самовилата
Член од
1 март 2007
Мислења
666
Поени од реакции
1.424
I jas se pridruzhuvam kon chestitkite!
RickyLFC9 Srekjen rogjenden Ricky (Martine, brate svati me), sve najubavo, site zhelbi da ti se ispolnat, sve shto ti lezhi na dusha da ti lezhi u krevet i u banka na smetka. :) Golem da rastesh i da ti raste. :oops: :cenzura:
A, poshto nekju da bidam so prazni race, izvolte poklon4e za rogjenden.
DSC_0387.JPG

Mala pazhnja. :)

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Koga ke dojdesh na raVno ke ti chestitam so blago. Ovaka so decimali ne se rachuna. :)
Е сеа и ти, кој ќе чека уште три месеци, ќе ми падне шеќерот до тогаш. :D
Ама ај, те држам за цитат! :LOL:

Btw, мојот портокалов мачор наречен Френк Лампард (don't ask) is reported missing од 21 часот вчера.
RickyLFC9, мачорот што ти го тупосаа, дан е портокалов, а?
:icon_lol:

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Peja989 Зошто бе не дојде??? Чекав јас цел ден на мостот - ништо!! Очигледно не е пишано да се пресметаме со ќотек. Нареден пат ќе се пресметаме во пиење (несомнено ќе победиш). Ќе почекам да се изнапиеш и после ќе те малтретирам. Ќе те млатам онака во 7/8 такт: раз-два-три, раз-два, раз-два. Или преведено во ќотек тоа би било: раз-два-три (десна-лева), раз-два,раз-два (десна-десна) Или поедноставно десна-лева-десна-десна............... десна-лева-десна-десна :pos:
--- надополнето: 9 септември 2012 во 13:59 ---
Rosemberg те поздрави Аделина :P :P :D
Абе да ја...............:icon_lol:
Мајтап на страна голем мерак ми прави. Аделина и Меган Фокс во тандем мислам дека ќе ми го продолжат животот за неколку месеци :D

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.657
RickyLFC9 јас малку каснам ама ај срекен роденден голем да ти расте (на мачорот мислам) :D и да ти се исполни се што ти посакаа другиве пред мене. ;) БТВ колку години наполни?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.937
Абе копук ниеден оти не кажа оти ќе одеш, и јас ќе одам .............
Абе како не кажав??? 3 дена се расправаме со Peja989 овде и си упатуваме закани. Врати некоја страна уназад и ќе видиш дали сум пишал или не. Да кажеше ќе се најдевме некако, ќе го истепавме Peja989 (100 пати го означив) и ќе му одевме на RickyLFC9 на роденден. Кога сме кај него, RickyLFC9 среќен нека ти е роденденот брат, се најдобро и многу титули со Ливерпул да си исчекаш. Туку ова за паркот, кај е и што е тоа?? Јас видов тука едно Сити Парк хотелче или слично али не ќе да беше тоа.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Само да ви кажам дека пред малку стаанв од дневната дремка, и ми се спие ко да сум работел во некој рудник на Сибир.
Последремка кафето ми се истури на глушец. Мислам, на маусов. Мислам на ова што ја мрта стрелката :)
А има некаква поврзаност со тоа што го нема Frank :)
RickyLFC9, портокалов ти е мачорот?! :mad: :D

Kajgana Shop

На врв Bottom