МРТВ - Македонска радио телевизија

• Креатор на темата Креатор на темата MARCELLO
  • Време на започнување Време на започнување
Dancing with the stars на МТВ!

http://www.primetime.mk/mtv-kje-pravi-makedonska-verzija-na-dancing-with-the-stars-a/

:cuc:

Еве и од BBC соопштение:

We’ve also licensed Dancing with the Stars to a brand new territory! Macedonia has joined the dance floor with Macedonian Radio-Television (MRT) producing the format under the name Strictly Come Dancing in a twelve –part series that will air in Autumn 2012. This is the first time we have licensed formats to MRT, who also picked up Just the Two of Us which they will produce as a twelve-part series for transmission in Spring 2013.

:cuc:

Јас уште незнам каде ќе ја сместат цела оваа програма.
Овие како што забегале сега ќе почнат да објавуваат:
Гејм оф тронс на МТВ ! Брејкинг Бед на МТВ ! Премиер лига на МТВ.
Светското првенство 2014 ексклузивно од есенва на МТВ пред конкуренцијата !

Можеби имаат план да го пренаменат собранискиот канал т.е да го земат МТВ 3 за нив а за Собранието да се отвори нов канал.

Морам да ги пофалам колку на ниво одговараат и не паѓаат на провокации кога некој ги прашува на фејсбук. Очигледно се работи за професионалци, а не за некој како Саше или Филе.

Јас уште незнам каде ќе ја сместат цела оваа програма.
Овие како што забегале сега ќе почнат да објавуваат:
Гејм оф тронс на МТВ ! Брејкинг Бед на МТВ ! Премиер лига на МТВ.
Светското првенство 2014 ексклузивно од есенва на МТВ пред конкуренцијата !
Ќе даваат на две недели една епизода:D

Секој работен ден по една серија, не знам шо ве чуди тоа.

И вие не сте фер, кај се единствени што не даваат ниедна турска/индиска серија (барем мислам дека не даваат) пак мрчите.
За мене самиот факт дека не даваат уопште ниедна ваква серија ги става у предност пред другите, не па да ги донесат серииве.
Само да се мрчело еј.

Сепак, пренатрупана ќе биде програмата за национална телевизија.
Зошто ? Како можи една серија секој ден да оди во ист термин, така можат различни серии да одат. Тоа ти њ 50 мин од програмата во денот, имаат време и за други работи.

Сепак, пренатрупана ќе биде програмата за национална телевизија.
A друго што ќе има?
И ова ТББТ можи на пример пред дневник да е, па потоа во текот на вечерта уште една епизода од некоја си друга серија да вметнат.
Сигурно им е смислено.
Па дури многу ви дојдоа.

Зошто ? Како можи една серија секој ден да оди во ист термин, така можат различни серии да одат. Тоа ти њ 50 мин од програмата во денот, имаат време и за други работи.
Па да, добро, сега барем ќе има малце американски серии. Ама јас пак мислам дека ќе биде многу.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom