Max Legend
The black swordsman
- Член од
- 27 септември 2010
- Мислења
- 4.339
- Поени од реакции
- 6.479
И мене одма ми текна на овие 2 кога ги прочитав (покрај The Room кој што се култни.Не се лоши.Предобри се)бонус
Предлогот беше мој.И мене одма ми текна на овие 2 кога ги прочитав (покрај The Room кој што се култни.Не се лоши.Предобри се)
Оваа вторава сцена не знам од кој филм е ама очигледно е од некој Scary movie тип на комедија така да не е лоша сцена туку баш напротив hilarious е А The Wicker Man е цел филм за во темава
А да и Господ здравје да му даде на тој што го предложи The Room во темата за предлог за некаков филм. Мислам Џимеј беше.
Е па Господ здравје да ти дадеПредлогот беше мој.
Замени здравје со харем.Е па Господ здравје да ти даде
Абе не касни сликата, што е поепик, братот (кој воедно е и креатор на филмот) не си го бендисал гласот па наново си го снимил и го залепил врз снимката Филмот стана култен и луѓе одат во кино и фрлаат со лажици по платното и паѓаат од смеа, пошто во дневната на Џони и Лиса (ебати имињата ) необјасниво има рамка со слика на лажица. Инаку филмот е полн со sub-plots кои врска немаат со дејството и сижето на филмот. Пример, мајка и на Лиса од нигде никаде и акна бомба дека има рак, а оваа ноншалантно си се испонаша, и ракот ниеднаш не се спомна во цел филм. Исто, во една сцена, облечени во костуми, си подаваат топка и на крај еден од батиците се сопна, и сцената заврши, без никаков битен дијалог нити удел во сценариото. Ако не ти е гледан целосно филмот, топло ти го препорачувам, сепак е worst movie ever, вреди да се погледни!Имаме тема за најлоши филмови, ама таму и немаме некој простор да си кажеме кои сцени особено не воодушевиле со тоа колку биле лоши од аспект на глума, реплика, ефекти итн итн. Чепкајќи вчера по YouTube најдов еден куп такви, меѓу кои најмногу се смеев на сцените од The Room. Епик!!!
Oh hi Mark!
Значи од каде да почне човек. Типов што е главна улога е цар, полош актер да немам видено, сликава касни, глумата сачувај мајко, сценографијата ЕПИК!
Имам и бонус три сцени од филмов.
И триста неповрзани реченици и дијалози во една сцена од 30 секунди.