И Сампрас играл против Навратилова па не знаел кој крај да го фати. Играла некогаш зависи во која форма била таја. За сега зборувам јас.Имала играно со 50+ рангиран на АТП и убедливо изгубила.
Дај стварно, не претерувајте со тие глупости. Споредување на машки и женски во тенис
Се разбира дека не може да се прави споредба, ама премногу супериорна ја направија Серена па дури и со играчите од АТП....Колку сте смешни со споредба на машки и женски тенисери. И оној па Типсаревиќ со изјавине дека сите што мислеле дека жените не можеле да играат на нивот како мажи биле идиоти (инаку ова го кажа зашто плаче оти жените земале ист награден фонд со мажите).
Прво конституцијата на телото не е иста, сте виделе едни два пара што висат на жена, епа ставете ги на било кој машки тенисер и да го видам да пружи иста игра, плус карлица додадете на тоа и воала добивате жена. Трето се смеете со добиено или не добиено, ама жена има ПМС и реакција на телото во тие периоди, така да природа не зезнала и тоа се одразува на спортските активности и резултати. Затоа не бидете толку нубови и не правете смешни споредби.
Ферер до финале. Але, але!
Па тоа и ми е муабетот, не може да ја прави никој ни супериорна ниту инфериорна. И за двете работи причина е конституцијата на телото. Ти играш активно тенис, разбираш добро што зборувам.Се разбира дека не може да се прави споредба, ама премногу супериорна ја направија Серена па дури и со играчите од АТП....
Сега ме зезаш м?Едукација по биологија и пол - Проф. Rocknrolaa
Ноле е чиста 3-0, после онаков меч против Јанко и во ваква форма Новак мислам дека Ферер нема теоретска шанса.Ноле вс Ферер - 3-0, максимум 3-1 (многу тешко)
Актер вс Бердих - 3-0, максимум 3-1.