DotA 2

Член од
17 април 2008
Мислења
393
Поени од реакции
41
не играф со hexor туку со рандом играчи, а во клипот се најдоф така шо hexor на youtube објави конкурс за топ 10 најдобри убиства во дота и секој можи да пушти.
Другар веќе имаш акаунт , ај да го тој од sickjoce на мене :S :S :S

H

HoT IcE

Гостин
Дај бе некој инвајт ако има вишок бета клуч, колку се зборува за играва едноставно веќе ми се иде да отидам у Валве со пиштол и да претам и мафтам со пиштолот наоколу дур не ми дадат клуч..

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Дај бе некој инвајт ако има вишок бета клуч, колку се зборува за играва едноставно веќе ми се иде да отидам у Валве со пиштол и да претам и мафтам со пиштолот наоколу дур не ми дадат клуч..
деебре за 25 евра ќе одиш да тепаш во сиетл :O , можи инвајт од дота да си купиш и добиваш некој козметики гратис

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446

25е, то шо го глеаше на steamstore ти е valve bundle и има 20-25 игри :D
и ова е начинот на кој valve прај пари со дота2, ќе остани бета уште 3-4 месеци ако не и поќе, последен апдејт имаше пред еден месец така да се очекува за брзо уште еден, а послем очекуваниот ќе следи нов по 1 месец. ова по моја предпоставка

H

HoT IcE

Гостин
ДОБИИИИИИИВ КЛУУУУУЧ МАДАФАКАЗ !
За оние што го имаат пополнето survey на Steam нека проверат на стим за Дота 2 дали ја поседуваат играта, мене не ми стигна никакво известување дека усм добил бета клуч, и идам на Дота 2 страна на стим и ми пишува you already own this game, и сега се симнува, за 15 мин ке ја играм..
YEAH !

П

Паган-др

Гостин
ДОБИИИИИИИВ КЛУУУУУЧ МАДАФАКАЗ !
За оние што го имаат пополнето survey на Steam нека проверат на стим за Дота 2 дали ја поседуваат играта, мене не ми стигна никакво известување дека усм добил бета клуч, и идам на Дота 2 страна на стим и ми пишува you already own this game, и сега се симнува, за 15 мин ке ја играм..
YEAH !
Па тоа бе срце!!!! <3

Сега проверив, и мене ми се симнува моментално. :D

It was in front of us since the beginning.

H

HoT IcE

Гостин
Па тоа бе срце!!!! <3

Сега проверив, и мене ми се симнува моментално. :D

It was in front of us since the beginning.
Срцка, не знам дали и ти ќе се изненадиш ко мене кога ќе ја симнеш..:pipi:
..јас сум симнал spectator client и тролање до даска од страна на Валве, никаде не пишува дека е spectator client туку само Дота 2, дефинитивно ќе идам да ги пукам.:icon_lol:

П

Паган-др

Гостин
Срцка, не знам дали и ти ќе се изненадиш ко мене кога ќе ја симнеш..:pipi:
..јас сум симнал spectator client и тролање до даска од страна на Валве, никаде не пишува дека е spectator client туку само Дота 2, дефинитивно ќе идам да ги пукам.:icon_lol:
Дупиш? :вонзем:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Random stranger on kajgana (Hot Ice), thank you very much for this, кај мене можее да се игра! Конечно! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom