Македонска фудбалска репрезентација

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.497
Поени од реакции
2.407
Што мислиш со тоа се враќа ? Па ние никогаш не сме биле на добра патека , цело време сме крш , никогаш позначаен успех немаме остварено....

Од оваа репрезентација не може да се очекува ништо , освен 4-5 место во група , реални да бидеме. Немаме играчи кои се кадарни да одиграат 90 минути , чим уште во репрезентација главни фаци ни се Шумуликовски, Шиков и Наумовски нема ништо од нас , рангот ни е под 100-то место и тоа е реалноста.
Не бе, знам тоа, мислев ќе продолжи на подобри, а не како до сега на лоши патеки.;)

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
Ајде вечер да навиваме спремам атмосвера дома за бодрење па каков сака нека биде резултатот

В

Ваздух

Гостин
Како можете да му замерите на Николовски што рекол нешто за Величе. Па тој Величе е најголемото дрво фудбалско што може да постои. Никакво знаење, никаков талент, ништо фудбалско во него.
Ќе речат трчал, бил корисен. Алоо и Гатузо трчаше, али Гатузо беше ѕверка. Ова копитово освен проблеми по кафани да праи и да се заканува на новинари не знае ништо попаметно.

Сељачиште, им го зема местото на многу помлади и подобри играчи.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
242
Поени од реакции
131
http://balkan-sport.net/2012/09/hrvatska-protiv-makedonije-na-startu-kvalifikacija-fotogalerija/[/quote]
пишале хрвативе дека мушмуликовски ке игра а он има суспензија заради картони :eek:

Hrvatska: Pletikosa – Srna, Ćorluka, Pimunić, Strinić- Vukojević,Modrić,Rakitić-Eduardo, Mandžukić,Perišić

Makedonija: Pačovski-Georgievski, Šikov, Noveski, Popov-Šumulikoski,Tasevski-Ibraimi, Pandev,Tričkovski-Ristić

Член од
14 март 2010
Мислења
16.913
Поени од реакции
16.176
Додека сме на тема новинари, ние немаме такви силни новинари кои може да ги променат работите од корен, па сеа за тоа ви е чудно што изјавил Николовски или кој и да бил, потполно се сложувам со тие..
Никогаш ни еден новинар не писнал и не се изјаснил како што треба. Се било во некоја си завиена форма, иди па најди му го крајот.

Иначе не се отвара посебна тема за секој натпревар на Македонија? (да ни тргне:icon_mrgr:)

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Ако гледаме по индивидуален квалитет треба да не тепаат 10-0 може и повеќе. Само со Штимац не се сигурни Хрвативе. Наша шанса е само ако ги изненадиме со составов значи да начекаат нешто неочекувано... Е после и 10 дуели да се играат на сите ќе изгубиме и тоа дебело. Подобро тука да земеме бод или два па после во октомври во Скопје што биде нека биде.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
ја ја имам на тикет било кога Х па сеа тоа е :D

Kajgana Shop

На врв Bottom