Македонска фудбалска репрезентација

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Пандев : "Не дојдовме рекреативно во Загреб" !
Колку да ги спушти на земја малце хрвативе...
--- надополнето: 7 септември 2012 во 00:35 ---

Еве го и другиот коментатор. :D

Колку ме курчи ова човече, би му ја смачкал фацата. Може е еден од подобрите коментатори али какво гомно е:mad:

Стандардно си јаде гомна за играчи, за колеги од други телевизии..... Пред некој ден на фб јадеше гомна за Шумуликовски. Клошар што не излегол подалеку од бедната МТВ најде да јаде гомна за играч што 10 години игра за репрезентација. Еве што напиша

Ту бре, јаз'к... Баш сега ли бре, Величе Ствениот Шушумиговски, мораше да имаш картони??

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.205
Поени од реакции
34.442
Колку ме курчи ова човече, би му ја смачкал фацата. Може е еден од подобрите коментатори али какво гомно е:mad:

Стандардно си јаде гомна за играчи, за колеги од други телевизии..... Пред некој ден на фб јадеше гомна за Шумуликовски. Клошар што не излегол подалеку од бедната МТВ најде да јаде гомна за играч што 10 години игра за репрезентација. Еве што напиша

Ту бре, јаз'к... Баш сега ли бре, Величе Ствениот Шушумиговски, мораше да имаш картони??
- Излегол од А1, дошол во МТВ;
- Величе е камен. И 289 години да игра во репрезентација, пак ќе биде камен;
- Што е толку страшно во неговиот пост на Фејсбук? :cautious:

Row-Corp

hasta la victoria siempre
Член од
1 јуни 2010
Мислења
51
Поени од реакции
25
- Излегол од А1, дошол во МТВ;
- Величе е камен. И 289 години да игра во репрезентација, пак ќе биде камен;
- Што е толку страшно во неговиот пост на Фејсбук? :cautious:

Јас би му замерил што е толку мек кон Величета,таков анти-фудбалер се нема родено на планетава па уште и во репрезентација игра,како репрезентацијата да е центар за социјални грижи за лица со посебни потреби.

Expecto Patronum

Citizen Erased
Член од
13 јули 2011
Мислења
1.331
Поени од реакции
3.281
Да не се занесуваме многу, 3то место да извадиме на овие квалификации ќе биде супер, барем да има каков таков НАПРЕДОК. :)

M

MrzaRules

Гостин

А од кај си ти толку сигурен дека овој ФБ профил е баш на Величе?!

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
А од кај си ти толку сигурен дека овој ФБ профил е баш на Величе?!
Фората е дека не е. Демек се заебава со него, знаејќи дека не е тој па слобода има. А што па Шушумигава заслужила да не го зафркаваме? Плус на колегата Тони, тој со наочарите, пред неколку години коа беше во А1, му ги скриши наочарите и тргна да го тепа и него и камерманот.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Иначе интересна фаца ми има овој новиов наш селектор..крајно оптимистички ми делува чоекот!:D..штета што немаме кадар иначе со малце повеќе квалитет можеби ќе успеевме да извлечиме некои позитивни резултати

M

MrzaRules

Гостин
Фората е дека не е. Демек се заебава со него, знаејќи дека не е тој па слобода има. А што па Шушумигава заслужила да не го зафркаваме? Плус на колегата Тони, тој со наочарите, пред неколку години коа беше во А1, му ги скриши наочарите и тргна да го тепа и него и камерманот.
Пеер, не реков дека не заслужува Шушумиговски да го зафркаваме, ама дечкоо како се нафрли на коментаторон поради тоа што го зафркавал.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.127
Поени од реакции
8.073
Глигоров-Демири :facepalm:
моите очекувања драстично се намалија
и плус Пандев најнапред
незнам овај Чеде се молам да знај шо прај