МРТВ - Македонска радио телевизија

Член од
25 септември 2009
Мислења
793
Поени од реакции
368
Можеби МТВ ќе се сети на најмладите гледачи па ќе овозможи повеќе едукативна програма како Во светот на бајките, онаа детската серија со ,,Даре,, како се викаше незнам и сл. Иначе и децата гледаат турски серии што незнам колку е добро за нив.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.414
Moже некој напишал, ама сериите што ќе ги даваат се' тоа е супер, само малце сликата им е лоша(малце повеќе).

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.975
Поени од реакции
8.315

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.144
Поени од реакции
8.110
Може ја прима анално, овај аналогно.:D
Океј си е сликата, со обична антена нема никакви проблеми. :)
аххаха
аналогно со антена да ја примаш е многу квалитетна сликата
само незнам зошто кабелските ја расипуваат сликата
и плус сега зависи во кој дел си...можиш и дигитално да ја примаш :D

Член од
13 ноември 2009
Мислења
344
Поени од реакции
186
аххаха
аналогно со антена да ја примаш е многу квалитетна сликата
само незнам зошто кабелските ја расипуваат сликата
и плус сега зависи во кој дел си...можиш и дигитално да ја примаш :D
И во Охрид истата работа другар,на кабелскава Алтрасат сликата на МТВ1 е за никаде,па ако сакам да глеам нешто на Мтв мора на антена..

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Член од
28 мај 2012
Мислења
24
Поени од реакции
23
Bumbar na MTV?Dali ovie vmrovcinjata se normalni be?Pa dobro dali se normalni ovie so gi glasaat vmrovcite?Site znaeme kakvi pacienti na bumbar se javuvaat samo partiski potrckovci so mu e naredeno da go falat Gruevski deka e najubav najpameten najsposoben, i sega jas treba sekoj mesec da plajkam radiodifuzna taksa za Tanja Bumbarkata???

M

MrzaRules

Гостин
Читате ли вие шо поточно пишува во известувањето.. "Утринската редакција на јавниот сервис, пак, ќе ја води Тања Атанасовска, препознатлива по својата емисија „Бумбар“ што се емитуваше на Сител."

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Едната ќе биде телевизија за серии од 6 сабајле до 12 вечер а другата пропаганда, три смени.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.414
Bumbar na MTV?Dali ovie vmrovcinjata se normalni be?Pa dobro dali se normalni ovie so gi glasaat vmrovcite?Site znaeme kakvi pacienti na bumbar se javuvaat samo partiski potrckovci so mu e naredeno da go falat Gruevski deka e najubav najpameten najsposoben, i sega jas treba sekoj mesec da plajkam radiodifuzna taksa za Tanja Bumbarkata???
Не само тоа, туку и како ''Тања, колку си убава'', ''Тања ти си најубава'', ''Колку си убаво облечена''... А после тоа ''Благодарам, благодарам'':pos::facepalm:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Не само тоа, туку и како ''Тања, колку си убава'', ''Тања ти си најубава'', ''Колку си убаво облечена''... А после тоа ''Благодарам, благодарам'':pos::facepalm:
Или ако се појави некој како оној на канал5 што викаше па може малце и танга нешто одоздола да носи водителката :pos:

Член од
28 мај 2012
Мислења
24
Поени од реакции
23
Ima pacienti so se javuvaat Alooooooooooo Tanjeeeeeee dedo Lljube od prekrasnoto Bituseeeeee, Tanje da dojdis kaj nas doma na gosti da te omazeme, ili drug Aloooooo vo programa sum Aloooooo tuka sum, AMA NE SUM JAS VO PROGRAMA NEKOJ DRUG E,ALOOOOO PRIKLUCETEME VO PROGRAMA!!!:tapp: a nie ke treba za niv radiodifuzna taksa da plajkame

Kajgana Shop

На врв Bottom