Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
^ Заминал во Сиднеј. Мислам дека не ни имало понуда туку ова е медиумска хајка. Нема врска.
Навивачите на Келн избркаа фудбалер од клубот
Му го скршиле носот и му се заканиле дека ќе го претепаат
:pos::pos:
Вака треба и ние со Кол и Дони
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/09/05/3355805/del-piero-surprised-by-late-liverpool-interest?source=breakingnews

- Ах бре Дедо Перо :D Али мислам дека човекот нејќе да игра у Европа за да не се сретне со Јувентус, тешко би му паднало на срцето да игра против тој клуб, па ете стави потпис за Сиднеј :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
http://www.goal.com/en-gb/news/2896/premier-league/2012/09/05/3355805/del-piero-surprised-by-late-liverpool-interest?source=breakingnews

- Ах бре Дедо Перо :D Али мислам дека човекот нејќе да игра у Европа за да не се сретне со Јувентус, тешко би му паднало на срцето да игра против тој клуб, па ете стави потпис за Сиднеј :)
http://www.liverpoolecho.co.uk/liverpool-fc/liverpool-fc-news/2012/09/05/liverpool-fc-deny-speculation-they-are-trying-to-sign-juventus-and-italy-legend-alessandro-del-piero-100252-31770922/

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Ете слушам Левандовски не бил нешто задоволен од платата во Дортмунд. Можеби би можеле да го претепаме Кол и да го избркаме од клубот а платата да му ја дајме на Левандовски а?? :icon_lol: 20 милиони ќе дај Хенри. Па ете и Волкот ако не сака да продолжи договор да го собериме за симболични 5 милиони ( не дека го сакам играчов ама чисто за да се затните мнозинството) и за 25 милиони имаме двајца играчи - какви такви да се бројат во тимот. На лето се продаваат Керол и Спиринг (Дони ќе го обесиме или ќе го донираме некаде аргат да биди, а би можеле и да го запалиме за Коледе зимава) собираме 20-22 милиони и со парите го отплаќаме Шахин. Останатите 10тина милиони Хенри си ги става в газ, јас и го ставам на Линда и сите среќни и задоволни (y)
Еве Igorcemk ќе ви објасни подетално како би одела работата. Гучи ќе го спреми планот за ликвидација на Кол и Дони. Peja989 за жал нема да биди со нас да го види ова ама јбг. Што мислите за планот?? :sneaky::coffee:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ете слушам Левандовски не бил нешто задоволен од платата во Дортмунд. Можеби би можеле да го претепаме Кол и да го избркаме од клубот а платата да му ја дајме на Левандовски а?? :icon_lol: 20 милиони ќе дај Хенри. Па ете и Волкот ако не сака да продолжи договор да го собериме за симболични 5 милиони ( не дека го сакам играчов ама чисто за да се затните мнозинството) и за 25 милиони имаме двајца играчи - какви такви да се бројат во тимот. На лето се продаваат Керол и Спиринг (Дони ќе го обесиме или ќе го донираме некаде аргат да биди, а би можеле и да го запалиме за Коледе зимава) собираме 20-22 милиони и со парите го отплаќаме Шахин. Останатите 10тина милиони Хенри си ги става в газ, јас и го ставам на Линда и сите среќни и задоволни (y)
Еве Igorcemk ќе ви објасни подетално како би одела работата. Гучи ќе го спреми планот за ликвидација на Кол и Дони. Peja989 за жал нема да биди со нас да го види ова ама јбг. Што мислите за планот?? :sneaky::coffee:
:pos:

Средете вие, ја дур седам дома и глеам Форест Гамп :D

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Абе не е само до платата уба работа, Баерн, Манчестер, Челзи покажаа интерес. Тие се една категорија над Дортмунд и Ливерпул и тоа е проблем за да се задржи добар играч. Ама вие го имате Суарез, незнам дали ви треба напаѓач.

Г

Гучи

Гостин
Абе не е само до платата уба работа, Баерн, Манчестер, Челзи покажаа интерес. Тие се една категорија над Дортмунд и Ливерпул и тоа е проблем за да се задржи добар играч. Ама вие го имате Суарез, незнам дали ви треба напаѓач.
Уопше не ни е потребен, незнам ни ја зошо спомнува Розава..

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Сите овие три тима имаат напаѓачи и не им треба друг. А и шо ги ебам нив. Јас со тебе соработувам. Ти ни го носиш Левандовски (сакам играч со вакво презиме во тимот, на ски да завршува (y) ) а ние тебе ќе ти го дајме Дони роб да ти биди, секако ако не го запалам зимава (ќе зависи дали ќе соберам дрва за Коледе или не).
Туку можи и за безвеза да е муабетов, арно викаш не ни треба напаѓач. Го имаме Суарез кој и не е напаѓач, а го имаме и Борини кој игра како крило. :eek:
--- надополнето: 5 септември 2012 во 21:07 ---
:pos:

Средете вие, ја дур седам дома и глеам Форест Гамп :D
Тебе друга работа ќе ти дам, не се секирај
--- надополнето: 5 септември 2012 во 21:31 ---
Озбилно бе, мислите дека ќе земиме напаѓач во јануари или до на лето ќе се крпиме??

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Озбилно бе, мислите дека ќе земиме напаѓач во јануари или до на лето ќе се крпиме??
Секако ќе земиме во јануари, кога ќе видат на која позиција ќе бидеме мислам дека ќе им дојде умот. :D

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Секако ќе земиме во јануари, кога ќе видат на која позиција ќе бидеме мислам дека ќе им дојде умот. :D
Аха. Ко летово.

Додуша, шо викаш, зимно време - милина за работење во тајност. Ќе се соберат Хенри, компанија и секако Велемајсторот (ако воопшто го маваат од ремен), во читална во некој студентски (знам Ливерпул има добар универзитет), чајчето и ќе разгледуваат што и како да купат.
А никој да не ги сети.
Плус, може велемајсторот уште по некоја скрипта да спреми таму.
Па може ке му ја укоричат, ќе му направат книџуле.
Па после ќе ги тера фудбалериве да ја купат. Па нема да ги пушта на тренинг ако не ја купиле книгата.

:icon_mrgr:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.857
Поени од реакции
10.697
Аха. Ко летово.

Додуша, шо викаш, зимно време - милина за работење во тајност. Ќе се соберат Хенри, компанија и секако Велемајсторот (ако воопшто го маваат од ремен), во читална во некој студентски (знам Ливерпул има добар универзитет), чајчето и ќе разгледуваат што и како да купат.
А никој да не ги сети.
Плус, може велемајсторот уште по некоја скрипта да спреми таму.
Па може ке му ја укоричат, ќе му направат книџуле.
Па после ќе ги тера фудбалериве да ја купат. Па нема да ги пушта на тренинг ако не ја купиле книгата.

:icon_mrgr:
Џо Кол нема да ја купи книгата само за да не оди на тренинг. :ROFLMAO:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Се се ама оти Биафран го мрази Роџерс уште од првиот ден не можам да разберам

Kajgana Shop