бившата ми еЕбате трол ебате
Која ти е бе типката на аватар??? 100ти пат те прашувам

ја имаше на еден лажен профил на фб ама сега е деактивиран а која е оригиналот ај донт ноу
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
бившата ми еЕбате трол ебате
Која ти е бе типката на аватар??? 100ти пат те прашувам
![]()
сакаш овака кога се на пат за на утакмица или после утакмица (рацепени)![]()
Штом си навивал за нив сигурно го мразеше Суарез кога фати со раката. Супер играа Сенегалците на олимпијадава, а Гана е една од најпроспективните нации во фудбалот моментално, си ги бодрам од 2006та по светскиве и афричкиве првенства![]()
ја уште го мразам ради тоаШтом си навивал за нив сигурно го мразеше Суарез кога фати со раката.
Ау не знаеш. Не сум пцуел толку некој човек никад у живот. Али јбг, тоа е фудбалотШтом си навивал за нив сигурно го мразеше Суарез кога фати со раката.
немаат памет ако уопште планираат да го носат
И мене ептен ми се гледа Ливерпул, се надевам во подобро издание од минатото....Ќе ја имам во предвид за потака. Туку никако не ми се чека за наредната утакмица упм. Не знам досега вака да сум бил нестрплив
За the_kop бешее ова. Правникот ми се уфрли сред дискусија, впрочем како и сите други адвокати и судии
ја уште го мразам ради тоа![]()
Ау не знаеш. Не сум пцуел толку некој човек никад у живот. Али јбг, тоа е фудбалот![]()