Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
:pos:Ебате трол ебате :pos: Која ти е бе типката на аватар??? 100ти пат те прашувам
бившата ми е :)
ја имаше на еден лажен профил на фб ама сега е деактивиран а која е оригиналот ај донт ноу

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Абе од шефот сакам. Ако е можно заедно со некои играчи супер. Ама не така обична фотка туку некоја ваква моќна, во ваков стил. Во знак на поддршка, да не си помислат луѓето дека го мразам кога ќе му пцујам жена

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Дајте ми бе некои слики за насловна на фб :icon_lol: Ми се смени пред месец дена тајмлајнов и така ми седи празно ме мрзи да го сменам. Дајте некоја прејака слика со играчите и Роџерс

Не е баш од Роџерс и од играчите, ама дефинитивно ми е најомилената слика која ја имам на Компјутер.... medium_o_liverpool_fc_anfield-1060611.jpg

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433

сакаш овака кога се на пат за на утакмица или после утакмица (рацепени) :pos:
:pos::pos::pos::pos:хахахахахахахахахах најјак пост на сите времиња:pos::pos::pos:Ова ги надминува сите постови на Лет 3 заедно:)))))))))))))))))

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Ќе ја имам во предвид за потака. Туку никако не ми се чека за наредната утакмица упм. Не знам досега вака да сум бил нестрплив
За the_kop бешее ова. Правникот ми се уфрли сред дискусија, впрочем како и сите други адвокати и судии

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157
Браво Соте....ете таков ми те сакам. Само не ми ги извртувај речениците ќе си речат дека стварно не го сакам Роџерс. Овие дена ќе си ја сменам и ќе ја клaм баш таа со Роџо

S

Stivie G

Гостин
. Супер играа Сенегалците на олимпијадава, а Гана е една од најпроспективните нации во фудбалот моментално, си ги бодрам од 2006та по светскиве и афричкиве првенства :P
Штом си навивал за нив сигурно го мразеше Суарез кога фати со раката :sneaky:.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.790
Поени од реакции
12.157

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Ќе ја имам во предвид за потака. Туку никако не ми се чека за наредната утакмица упм. Не знам досега вака да сум бил нестрплив
За the_kop бешее ова. Правникот ми се уфрли сред дискусија, впрочем како и сите други адвокати и судии
И мене ептен ми се гледа Ливерпул, се надевам во подобро издание од минатото....

Kajgana Shop

На врв Bottom