Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Здраво ај да се пофалам прво си купив но HTC one S но сега имам проблем старта сим картичка не одговара побарав на интернет и вика дека имало некои помали мицро сим со помали димензии
Камерата ти е 3.2 мегапиксели, без блицKaј има за толку пари HD Video. Вака по карактеристики, споредено со цена е добар, е сега можеби има и други фактори, зависи како е направен и слични ствари.
Здраво ај да се пофалам прво си купив но HTC one S но сега имам проблем старта сим картичка не одговара побарав на интернет и вика дека имало некои помали мицро сим со помали димензии
Идам unmount па Mount и пак ништо не бидува . Само музика и слики автоматски се префрлаат на sd картицата . Апликации несакапробај да ја форматираш ВО телефонот.
Има ли некој или дали знае некој каде можам да најдам исправна Motorola V3 или V9?
Xperia Arc S Што имате да кажете за овој телефон, вреди за тие пари 11 500 ?![]()
Добар телефон е, со добри перфоманси и дизајн. Цената не е лоша доколку е добро сочуван и исправен.
Другар нов е толкуЗа на ново да си го земам правам муабет
![]()