Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво ај да се пофалам прво си купив но HTC one S но сега имам проблем старта сим картичка не одговара побарав на интернет и вика дека имало некои помали мицро сим со помали димензии

Можеш да ја скратиш сам или со клешта да ти ја сецнат во мобилара и сл
или да си купиш од оператор нова микро сим
и секако со здравје да го користиш екстра телефон

Камерата ти е 3.2 мегапиксели, без блиц :) Kaј има за толку пари HD Video. Вака по карактеристики, споредено со цена е добар, е сега можеби има и други фактори, зависи како е направен и слични ствари.

Си земав Droid XL ( не е ист на сликава воопшто ) Подобра комбинација од xperia ми е

images

Има ли некој или дали знае некој каде можам да најдам исправна Motorola V3 или V9?

Здраво ај да се пофалам прво си купив но HTC one S но сега имам проблем старта сим картичка не одговара побарав на интернет и вика дека имало некои помали мицро сим со помали димензии

Да, со мали картички е. Оди во најблискиот салон на Т-Мобајл или ВИП или пак некоја приватна мобилара нека ти ја скратат.
BTW со здравје да си го користиш телефончето.

Здраво

Имам еден проблем ќе ве молам за помош , имам Lg Optimus Me со Android 2.3.6 . И сега му земав sd card 4 гига али неможам ништо на неа да ставам , кога идам да префрлам апликација имам само Phone Memory и Internal Memory али не ја чита SD картицата . Се отепав од клипови гледајќи да го решам проблемот ама ништо . Слегнав програма App 2 sd free , пак исто . Ај некој шо се разбира повеќе нека ми објасни во што е проблемот

Поздрав

Дечки ај помош имам BlackBerry Storm 9500 и телефонот несака да се уклучи,а кога е ставен на полнач свети слабо светло со сигнализација дека се полни (батерија со громче).Што може да му биде и кај да му барам чаре? :)

Еdit-Се упали батеријата била ептен слаба :)

Има ли некој или дали знае некој каде можам да најдам исправна Motorola V3 или V9?

Колку нудиш за 100% исправна и сочувана V3, со полнач 2 батерии оргинални, слушалки?
иначе е црна

Xperia Arc S Што имате да кажете за овој телефон, вреди за тие пари 11 500 ? :)

Xperia Arc S Што имате да кажете за овој телефон, вреди за тие пари 11 500 ? :)

Добар телефон е, со добри перфоманси и дизајн. Цената не е лоша доколку е добро сочуван и исправен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom