- Член од
- 31 јули 2008
- Мислења
- 2.808
- Поени од реакции
- 1.529
Има ли потреба новиве телефони да се остават да се полнат 24 часа првите три полнења како порано?
Не, тоа важеше за старите телефони со никел кадмиум батерииИма ли потреба новиве телефони да се остават да се полнат 24 часа првите три полнења како порано?
Која цена ти ги нудат?Здраво во план ми е да земам нов телефон е сега се двоумам помегу два Htc one s и Sony erricson experia arc s,Htc e многу поскап ама подобар.Пишете ако имате искуство со овие два телефони,слободно препорачејтеми некој друг од t-mobile ке земам
На S. E. Arc S имаш можност да снимаш ХД и 3Д. А и плус има побогато пакување, имаш футрола, +уште една фолија (а и си иде една со телефонот залепена). One S ти е подобар со перфоманси. Има Dual Core процесор, подобар дисплеј, повеќе внатрешна меморија 16Гб спрема 1Гб на Сони Ериксонот. Е сега на Арк еСот имаш и ХДМИ излез. На дизајн според мене Аркот е боље.Здраво во план ми е да земам нов телефон е сега се двоумам помегу два Htc one s и Sony erricson experia arc s,Htc e многу поскап ама подобар.Пишете ако имате искуство со овие два телефони,слободно препорачејтеми некој друг од t-mobile ке земам
Ја би играл 2каШто мислете за :
1. Купување мобилен од околу 200 евра со некои карактеристики како (4,3` екран ; 1 GHz ; 512 RAM ; 5 MP) ;
2. Купување на мобилен околу 2-3000 денари за ало-ало и добар таблет со подобри перформанси од горе наведениот мобилен.
Види да не е до картицата, наелектризирај ја од фармерка (изтриј ја) и стави ја пак да видиш дали ќе фаќа.lg gs 290 imam .. mrezata e EDGE .. da ja promenam vo GSM ne mozam i nedostapen sum 24/7
odam vo connectivity, Manuel, i biram ONE .. mi izleguva Not Registered...izvadov karticka odnovo se...nejki i nejki pomos?
Само во Т-Мобајл.Каде може да се најде силиконска заштитна футрола за Huawei U8600 или Т-Mobile Move Balance,
како на пример ова http://www.ebay.com/itm/Jelly-Soft-Skin-Silicone-Case-LCD-Screen-protector-Guard-HUAWEI-SPARK-U8600-/251010145477#ht_11796wt_1050 ?
Добар е. Има добри перфоманси. Т.е. средна класа на перфоманси. За цената си вреди.Дали е добар Sony Xperia tipo? Сакам таков да си земам и што карактеристики има. Чиам андроид Ice Cream Sandwich, тој е најновиот? И камера дали има добра? Видео ХД нешто или обично?
Би ти ја препорачал првата опција. Две во едно имаш тогаш. А таблет, носи ваму носи таму. Земи си телефон со голем дисплеј и терај си.Што мислете за :
1. Купување мобилен од околу 200 евра со некои карактеристики како (4,3` екран ; 1 GHz ; 512 RAM ; 5 MP) ;
2. Купување на мобилен околу 2-3000 денари за ало-ало и добар таблет со подобри перформанси од горе наведениот мобилен.
Камерата ти е 3.2 мегапиксели, без блиц Kaј има за толку пари HD Video. Вака по карактеристики, споредено со цена е добар, е сега можеби има и други фактори, зависи како е направен и слични ствари.Дали е добар Sony Xperia tipo? Сакам таков да си земам и што карактеристики има. Чиам андроид Ice Cream Sandwich, тој е најновиот? И камера дали има добра? Видео ХД нешто или обично?