Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Има ли потреба новиве телефони да се остават да се полнат 24 часа првите три полнења како порано?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Има ли потреба новиве телефони да се остават да се полнат 24 часа првите три полнења како порано?
Не, тоа важеше за старите телефони со никел кадмиум батерии

Член од
29 март 2011
Мислења
105
Поени од реакции
19
Здраво во план ми е да земам нов телефон е сега се двоумам помегу два Htc one s и Sony erricson experia arc s,Htc e многу поскап ама подобар.Пишете ако имате искуство со овие два телефони,слободно препорачејтеми некој друг од t-mobile ке земам

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Здраво во план ми е да земам нов телефон е сега се двоумам помегу два Htc one s и Sony erricson experia arc s,Htc e многу поскап ама подобар.Пишете ако имате искуство со овие два телефони,слободно препорачејтеми некој друг од t-mobile ке земам
Која цена ти ги нудат?
иначе оне с е суперистика

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
На S. E. Arc S имаш можност да снимаш ХД и 3Д. А и плус има побогато пакување, имаш футрола, +уште една фолија (а и си иде една со телефонот залепена). One S ти е подобар со перфоманси. Има Dual Core процесор, подобар дисплеј, повеќе внатрешна меморија 16Гб спрема 1Гб на Сони Ериксонот. Е сега на Арк еСот имаш и ХДМИ излез. На дизајн според мене Аркот е боље.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Имам Alcatel OT-813 и не постои PC Suite за него па кога го поврзував со компјутер веднаш ми даваше што фолдери има во телефонот ама дека многу пати не одбирав да влезам во телефон туку само да го полнам, сега не ми ја дава на екран опцијата за да ги поврзам, само што го ставам кабелот веднаш почнува да полни. И не знам како да го наместам за да можам да префрлувам фајлови?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
lg gs 290 imam .. mrezata e EDGE .. da ja promenam vo GSM ne mozam i nedostapen sum 24/7
odam vo connectivity, Manuel, i biram ONE .. mi izleguva Not Registered...izvadov karticka odnovo se...nejki i nejki pomos?

Член од
30 октомври 2008
Мислења
56
Поени од реакции
5
Што мислете за :

1. Купување мобилен од околу 200 евра со некои карактеристики како (4,3` екран ; 1 GHz ; 512 RAM ; 5 MP) ;

2. Купување на мобилен околу 2-3000 денари за ало-ало и добар таблет со подобри перформанси од горе наведениот мобилен.

OziLLLL

MADRIDISTA
Член од
8 октомври 2008
Мислења
3.334
Поени од реакции
1.892
Што мислете за :

1. Купување мобилен од околу 200 евра со некои карактеристики како (4,3` екран ; 1 GHz ; 512 RAM ; 5 MP) ;

2. Купување на мобилен околу 2-3000 денари за ало-ало и добар таблет со подобри перформанси од горе наведениот мобилен.
Ја би играл 2ка :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.547
Поени од реакции
5.856
Дали е добар Sony Xperia tipo? Сакам таков да си земам и што карактеристики има. Чиам андроид Ice Cream Sandwich, тој е најновиот? И камера дали има добра? Видео ХД нешто или обично?

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
lg gs 290 imam .. mrezata e EDGE .. da ja promenam vo GSM ne mozam i nedostapen sum 24/7
odam vo connectivity, Manuel, i biram ONE .. mi izleguva Not Registered...izvadov karticka odnovo se...nejki i nejki pomos?
Види да не е до картицата, наелектризирај ја од фармерка (изтриј ја) и стави ја пак да видиш дали ќе фаќа.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 18:09 ---
Каде може да се најде силиконска заштитна футрола за Huawei U8600 или Т-Mobile Move Balance,
како на пример ова http://www.ebay.com/itm/Jelly-Soft-Skin-Silicone-Case-LCD-Screen-protector-Guard-HUAWEI-SPARK-U8600-/251010145477#ht_11796wt_1050 ?
Само во Т-Мобајл.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 18:10 ---
Дали е добар Sony Xperia tipo? Сакам таков да си земам и што карактеристики има. Чиам андроид Ice Cream Sandwich, тој е најновиот? И камера дали има добра? Видео ХД нешто или обично?
Добар е. Има добри перфоманси. Т.е. средна класа на перфоманси. За цената си вреди.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 18:12 ---
Што мислете за :

Би ти ја препорачал првата опција. Две во едно имаш тогаш. А таблет, носи ваму носи таму. Земи си телефон со голем дисплеј и терај си.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.010
Поени од реакции
5.666
Камерата ти е 3.2 мегапиксели, без блиц :) Kaј има за толку пари HD Video. Вака по карактеристики, споредено со цена е добар, е сега можеби има и други фактори, зависи како е направен и слични ствари.

Член од
29 март 2011
Мислења
105
Поени од реакции
19
Здраво ај да се пофалам прво си купив но HTC one S но сега имам проблем старта сим картичка не одговара побарав на интернет и вика дека имало некои помали мицро сим со помали димензии

Kajgana Shop

На врв Bottom