Исхрана - првиот клучен фактор за постигнувањето на атлетско тело

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
Кленот не е стероид тоа е бета блокатор.Ги шири бронхиите и артериите.Поголем пулс и термогенеза.
ама како и да е,ко што прочитав,забранет е ?

и што дава ? чистина и издржливост ?

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
Како бе вака се решавате бе,оп топ стероидче...јас месеци размислував за суплемент,а ти,и други што ги знам,ги боли,бап стероидче...

аалал да ви е
koe steroidce so zborash 10 denari apceto e :D ne sum budala takvi raboti da zemam :D

Член од
9 јануари 2011
Мислења
418
Поени од реакции
563
e to da..za temperaturata tuka se oseka, za 10 min ..kapki voda mi pagjaa od laktoto ..od 8 do 8:10...za 10 min se cudev samiot ...nekogas 1 sat da trcam ne potam taka :D

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Кленче пред крај се зема од диета ако сакаш да се исцрташ побрзо (ко ќе ти останат 2-3 кила што никако нема да можеш да ги скиниш), вака почетнички ќе скиниш 5-6 кила без некој поголем проблем, мада ти си знаеш.

Член од
12 октомври 2011
Мислења
1.942
Поени од реакции
711
S

Stef Bachatero

Гостин
Не е дозволен во спортот али многу бодибилдери го користат заради зголемено топење на масти.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Следниот пат ваквите дискусии преместете ги во приватните пораки, прво затоа што е против правила да се изнесуваат информации за лекови кои се потенцијална закана за оној што е неискусен и незнае да ги користи, а друго зошто темава е наменете за исхрана, а не термогени компоненти.

MajMyH

EngineereD Fr0m DarknesS proTected by Divini✞Y ☤
Член од
11 септември 2011
Мислења
2.630
Поени од реакции
2.256
Лимонска диета
Со детокс - диетата која трае 14 дена, благодарение на лимоните како нејзин составен дел, ќе го прочистите вашето тело и ќе намалите пет килограми неделно, или 10 во рамките на целата диета.
Искористете го својството на лимонот за да ги истопите маснотиите и да се ослободите од вишокот килограми.
Тајната на лимоните лежи во изобилството со сите неопходни елементи, кои ги разградуваат мастите и поради тоа го олеснуваат слабеењето, го забрзуваат метаболизмот и го намалуваат апетитот. Лимоновата киселина придонесува за интензивно производство на стомачна киселина и како резултат го подобрува варењето на храната. Лимоновата кора содржи пектин, кој помага во регулацијата на шеќерот во крвта, кој исто така е важен фактор во намалувањето на телесната тежина.
Првиот ден започнувате со сок од еден лимон растворен во млака вода. Секој нареден ден бројот на лимоните се зголемува по еден, што значи дека шестиот ден треба да испиете сок од шест лимони со вода. Бројот на лимони одговара на бројот на чаши вода. Седмиот ден имате 3 лимони во 10 чаши вода. Во текот на денот е забранета употреба на пржена храна и месо, освен пилешко варено и риба. Треба да јадете свежи салати во поголеми количини. Исто така дозволени се и житарки со јогурт или кисело млеко. Јаглехидрати во облик на готови производи се забранети. Сокот од лимони се пие во текот на целиот ден. Можете да додадете и една лажица мед за повеќе вкус.
Сепак, поради тоа што секоја диета може да има и свои несакани нус-појави, се препорачува да бидете исклучително внимателни при нејзината примена.
И после болел желудникот :)
П.С ај тие што се студенти, што јадете додека сте на факултет, предлог бидејќи ми е таков факултетот сум многу долго таму околу 7 часа таму и плус 1,5 во одење дотаму и враќање значи се на се 8-9 часа

S

Stef Bachatero

Гостин
Јас идам во мекдоналд 4 дена со толку многу интензивни тренинзи и високопротеинска диета ме направија сучка.Време е за ѕверско јадење :)

П

Пепси_

Гостин
Кажете како да го подобрам апетитот ич немам желба,ептен ослабнав сеа планирам да кревам маса ептен сум исушен....за 1 месец планирам пак да почнам во теретана

П

Пепси_

Гостин
Да бе и скапо :свиркам: Дај долови ни ја поентата која ти е целта сега со ова џанк фуд.

Kajgana Shop

На врв Bottom