Сеа пошто гледам дека со главата се маваш во зид ке ти одговорам малку подетално, за да ме разбереш.
Ти го споредуваш ова гомно:
Со ова:
Нормален ли си?
Во поглед на мрежата, со ВИП во Кавадарци немам апсолутно никаков проблем. Можеби некаде имаат попречувања, но има локации каде и Т-Ебале немаат мрежа, а ВИП имаат. Свесен ли си за тоа ти?
Ти ми се фалиш дома на рутерот си имал многу убава брзина. Шо друго да ти кажам тука незнам.
Дали татко ти работи во Т-Изгореле, дали ти, ваљда ке да е такво нешто инаку нормален човек не би пробувал вака да мисли дека сите ке не направи глупави.
Тоа е тоа, Т-Ограбиле сеуште имаат голем број на претплатници иако се најскап мобилен оператор поради тоа што групата на нивни корисници се состои од:
1. Богати луѓе што не ги боли колку плакаат (читај: овци за стрижење),
2. Пензионери што незнаат колку е саат а не па тарифи да им споредуваш,
3. Луѓе што не се информирани дека има и подобро, а и да се, ги мрзи да мењаат иако ке плакаат поскапо цел живот (ова важи и за другар ми, го мрзи)
4. Тинејџери што ке го заебат татко му да им купи поефтино телефонче од таму, пошто биле поевтини, иако предплатата ке ја плаќа татко му, и ке му се еб... мамата, телефонот низ газ три пати ке му излезе. Ама кој го еб... не плакаш ти.
5. Вработените во Т-Заебавме
6. Глупави луѓе
Во коа група спаѓаш ти сам одбери си.
Т-Скинавме сеуште имаат доволно голем број на погоре наброаниве корисници па не се ненормални да ја мењаат тарифата? Кога ке им намалат претплатниците тогаш ке видиш, ке ги намалат и тие цените. Сега за сега, кога веке ја стрижиш овцата стрижи ја до крај. Лустер.