Да можам да го дигнам , ќе бидамОстајте го бе стариот.. Да видам вие дали ќе бидете вакви пастуви на 90 години
Абе сеа годините... они може се осеќаат млади, а тоа е битнотолигавешките и драпањето по улици на таа возраст
непристојно заради годините-
А кога ја фаќа зацицето ? ?Seuste vljubeni samo toa imam da kazam!
Zosto da mi se odvratni zatoa sto se stari ? nisto perverzno ne pravea
Јас ќе ти кажам. Имаш преголем број на постови. Голем дел од темите што ги отвораш се банални и небитни. Ова се одлики на дете - спамер. Ти можеби не си дете ама во очите на некои поединци - ти кажав како изгледаш.затоа сакам да каже каде е проблемот
прво - не знам зошто ти одговараш кога не си на листава (http://forum.kajgana.com/threads/Листа-на-модератори-read-only.61123/ ) а не беше ни повикан(цитиран)Јас ќе ти кажам. Имаш преголем број на постови. Голем дел од темите што ги отвораш се банални и небитни. Ова се одлики на дете - спамер. Ти можеби не си дете ама во очите на некои поединци - ти кажав како изгледаш.
Ова однесување поголем дел не го приметуваат, одреден дел го приметуваат ама не им е гајле, и друг дел Dark King и јас го приметуваме, на некој начин ни пречи и пробуваме да го изразиме преку мислења.
Се разбираме дека нема никој право да те осудува и да ти кажува што треба да правиш, но ова се нашите реакции и еден вид на незадоволство.
Зошто морам да бидам на листата да ти одговорам?прво - не знам зошто ти одговараш кога не си на листава (http://forum.kajgana.com/threads/Листа-на-модератори-read-only.61123/ ) а не беше ни повикан(цитиран)
Се навредил кутриот Значи го сфати тоа што го пишав баш на начинот на кој не требаше да го сфатиш, и ти потенцирав со последната реченица.А,во врска со бројот на постовите:
од каде па тоа на некој форум големиот број на постови станува причина за осуда ???????????!!!!!!!!!!!
Не сме ниту другари ниту пријатели- така што модераторот нека си модерира, а членовите на форумот си отвараат теми и поставуваат мислења
само да те потсетам дека модераторот секогаш ИМА можност да избрише тема/мислење на форумов доколку не му чини- Така да немој ти мене да ме воспитуваш како и што да пишувам
Да, требаше да ти го пратам тоа по приватна порака. Ама многу почна да расправаш, да се распрашуваш и само сакав да ти ги појаснам работите. Со Dark King веќе ја почнавте оф топик дискусијата па си реков и јас да се качам на возот.Следниот пат не се однесувај спамерски и во хумористична тема да расправаш за членовите на форумот
Не е до мене да те учам- само да те потсетам
Ако сакаш некому да пренесеш лична порака пренеси ја лично(ПП)
доколку за некого расправаш јавно- тогаш отвори нова тема
е ова е класичен спам
Зошто мислиш дека се некултурни? Можеби заради твојата ограниченост да ја искажеш својата страст кон девојката на јавно место? Кога сите на таа возраст би биле како нив светот би бил подобро место за живеење!Малку оф топик местото кај што се сликани старците да не е во Варна? Многу ми личи.
Иначе во врска со темата можеле да бидат малку покултурни и да се пикнале позади некоја грмушка, а не вака јавно
Прво не искажувам страст кон девојки ни на јавно ни на приватно место не сум лезбејка, а за машки дали покажувам или не нема никаква врска со темата. А кога светов би бил како овој пар, ама баш како овој пар (да се драпаат на сред улица) баш ќе процвета и би било прекрасно место за живеење. Од љубов не се живееЗошто мислиш дека се некултурни? Можеби заради твојата ограниченост да ја искажеш својата страст кон девојката на јавно место? Кога сите на таа возраст би биле како нив светот би бил подобро место за живеење!