Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Drugar ne sum od skopje nego muabetov mi bese deka vidov nekoj tuka postirase deka ne se skapi ovie od bangkok no sepak se dobri a cenate nekade bi bila okolu 20euro pa zatoa prasav
Јас до сега колку што го следам фан клубов, никаде не видов и прочитав да имало дрес за 20е (можда грешам, сум испуштил нешто). Во случај да сум испуштил нешто (што не верувам), најдобра ти е варијантата таа горе што ти ја кажав.

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Јас до сега колку што го следам фан клубов, никаде не видов и прочитав да имало дрес за 20е (можда грешам, сум испуштил нешто). Во случај да сум испуштил нешто (што не верувам), најдобра ти е варијантата таа горе што ти ја кажав.
znaci vo skppje kaj zeleznicka vo fan shop mi e najdobra varijanta
Fala drugar

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
После искача тимот за ЛШ, накај 6 негде.

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Навистина мислиш дек КР7 ќе си замине од Реал?Хаха како да не, па Роналдо да сакаше да си одиод Реал упте летото ќе си заминеше не сега кога трансфер пазарот е затоворен. Ова е филм во режија на Мурињо.:)
--- надополнето: 4 септември 2012 во 12:38 ---
Среќен роденден Illumious и се најубаво. :)
Среќен роденден и од мене Illumious, можеби не сум многу активен, т.е не пишувам многу ама редовно ги читам сите постови. Алал му вера на РВП ми спаси 5.000 :D
А, за Роналдо мислам дека не планира да си иде туку со тоа сака да добие нов договор и поголема плата, бар како што прочитав а и мислам дека можно е да има некоја вистина пошто е 10 ти најплатен играч...

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Ај и од мене среќен роденден @IIumious :) ( ова мада требаше да го напишам кога беше актуелно т.е роденден ) - па сега ни крив ни должен да ти честитам :)

И да не га потценуемо Велбек ... :icon_lol:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
26 јануари 2009
Мислења
7.630
Поени од реакции
6.437
Среќен роденден Ilumious, да доживееш многу успеси на нашиот тим и да продолжиш да ни споделуваш корисни информации во фан клубов како и досега. (y)

Kajgana Shop

На врв Bottom