Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
21 ноември 2008
Мислења
1.651
Поени од реакции
1.597
Среќен нека е и од мене Илумиус, доста објективен фан си, треба повеќе да ги банираш дечиштана од Челски но никој не е совршен :D

Член од
17 септември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
485
Изгледа се ова било поради тоа што пред натпреварот на Реал немало едноминутно молчење за годишнина од смртта на татко му. Колку има вистина во ова не знам...

Член од
19 ноември 2009
Мислења
101
Поени од реакции
31
Шинџи најбрз играч по времето на Бекам, побрз дури и од Роналдо

http://www.goal.com/en-gb/news/4160/extra-time/2012/09/02/3348295/kagawa-stuns-manchester-united-with-bleep-test-performance?source=breakingnews
Bleep test или beep test е тест за стамина и капацитет на плуќа, а не за брзина. Бекам никогаш не бил најбрз дури ни во Јунајтед. А највисокото ниво на бип тестот е екстремно тешко и само неколку десетина атлети од цел свет го имаат достигнато.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Комшивкиве ептен опасни .. одма ги извадија милијардите на маса !!!
http://kajgana.com/siti-podgotvil-120-milioni-za-transfer-na-ronaldo
Навистина мислиш дек КР7 ќе си замине од Реал?Хаха како да не, па Роналдо да сакаше да си одиод Реал упте летото ќе си заминеше не сега кога трансфер пазарот е затоворен. Ова е филм во режија на Мурињо.:)
--- надополнето: 4 септември 2012 во 12:38 ---
Среќен роденден Illumious и се најубаво. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Bleep test или beep test е тест за стамина и капацитет на плуќа, а не за брзина. Бекам никогаш не бил најбрз дури ни во Јунајтед. А највисокото ниво на бип тестот е екстремно тешко и само неколку десетина атлети од цел свет го имаат достигнато.
Мислам дека е со постепено убрзување и на крајот треба да достигнеш макс брзина , така имав разбрано :)

Фала дечки, си го добив поклон од официјална и јас тој ваучерот од 5 фунти :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.802
Поени од реакции
44.102
Мush, среќен роденден и од мене.. :D

Иначе ме интересира каде го изјавил тоа Перез дека Роналдо сака да ја заврши кариерата во Манчестер?? Вчера го сретнав на фб, ама само таму го има.. :D

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.912
Поени од реакции
7.491
Мush, среќен роденден и од мене.. :D

Иначе ме интересира каде го изјавил тоа Перез дека Роналдо сака да ја заврши кариерата во Манчестер?? Вчера го сретнав на фб, ама само таму го има.. :D
Тапа си требаше со ваква торта да и честиташ бе:D

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Zdravo narode ako moze edno prasanje ama da mi odgovori nekoj sto ima iskustvo
Dali nekoj ima zemeno dres od bangkok jersey kolku go platil kolku vreme cekal i najvaznoto so kakov kvalitet e dresot
Vi blagodaram
P.s godinava sme sampioni :)

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Zdravo narode ako moze edno prasanje ama da mi odgovori nekoj sto ima iskustvo
Dali nekoj ima zemeno dres od bangkok jersey kolku go platil kolku vreme cekal i najvaznoto so kakov kvalitet e dresot
Vi blagodaram
P.s godinava sme sampioni :)
Друже јас да ти кажам најдобро да си земеш дрес (ако си од Скопје) од продавницата кај железничката. Ако не си од Скопје, еве на фб јас начекав еден од Велес што ги порачува дресовите, му порачав еден да ми прати за пп и имаш избор дали сакаш гостински/домашен и големина за разлика од оваа продавницава која купуваш тоа што има внатре. Јес да со членска има попуст (дали има уште незнам) ама небитно.
Е сега за квалитетот. На еден другар од Радовиш му го зедов перманентно дресот што му го донесоја ДИРЕКТНО од Манчестер и нормално има разлика. Добро во тоа е што разликата не е голема. Е сега за да ти ја доловам разликата, карши теранова во тоа доле (nike ли се викаше) еднаш начекав оригинални дресови на Барса кои беа 4-5000ден. и ги разгледав. Квалитетот беше исто така послаб за разлика од овој дресот што беше директно од Манчестер. Затоа зборот ми е, купи си еден од тие од 2200-2500ден. што се и фурај, екстра квалитет имаат. Џабе ќе даваш многу пари кога во МКД праќаат втора-трета класа, тој ДА, ќе биде оригинал, ама нема прва класа :)
Само за споредба: дресов од другаров е прва класа, тие што ги видов во nike беа втора класа, а овие што ти велам да земеш се 3та класа што значи засликата во квалитет е премногу мала (но сепак ја има). Единствено од внатре под амблемот не пишува BELIEVE за разлика од оригиналката :)

Член од
7 јули 2011
Мислења
309
Поени од реакции
57
Друже јас да ти кажам најдобро да си земеш дрес (ако си од Скопје) од продавницата кај железничката. Ако не си од Скопје, еве на фб јас начекав еден од Велес што ги порачува дресовите, му порачав еден да ми прати за пп и имаш избор дали сакаш гостински/домашен и големина за разлика од оваа продавницава која купуваш тоа што има внатре. Јес да со членска има попуст (дали има уште незнам) ама небитно.
Е сега за квалитетот. На еден другар од Радовиш му го зедов перманентно дресот што му го донесоја ДИРЕКТНО од Манчестер и нормално има разлика. Добро во тоа е што разликата не е голема. Е сега за да ти ја доловам разликата, карши теранова во тоа доле (nike ли се викаше) еднаш начекав оригинални дресови на Барса кои беа 4-5000ден. и ги разгледав. Квалитетот беше исто така послаб за разлика од овој дресот што беше директно од Манчестер. Затоа зборот ми е, купи си еден од тие од 2200-2500ден. што се и фурај, екстра квалитет имаат. Џабе ќе даваш многу пари кога во МКД праќаат втора-трета класа, тој ДА, ќе биде оригинал, ама нема прва класа :)
Само за споредба: дресов од другаров е прва класа, тие што ги видов во nike беа втора класа, а овие што ти велам да земеш се 3та класа што значи засликата во квалитет е премногу мала (но сепак ја има). Единствено од внатре под амблемот не пишува BELIEVE за разлика од оригиналката :)
Drugar ne sum od skopje nego muabetov mi bese deka vidov nekoj tuka postirase deka ne se skapi ovie od bangkok no sepak se dobri a cenate nekade bi bila okolu 20euro pa zatoa prasav

Kajgana Shop

На врв Bottom