Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.738
Поени од реакции
18.484
Ама поепик фејл од актерка немам видено. Истата фаца за секоја пригода, ко Стивен Сегал и Чак Норис е, не знаеш дали е лута, среќна, тажна. Сериозно се чудам кој и ги дава улогиве. Кај видите нејзино име во ГЛАВНА улога, бегајте од филмот.
Не се согласувам, не целосно :D

Има добиено награда за глумата во филмов, стварно ме изненади, погледнете го ќе се уверите, плус добар филм е.

Член од
29 август 2007
Мислења
21
Поени од реакции
6
Филмот имат само 6.9 рејтинг ,а мислам дека не заслужува ни 5....мислење? 220px-Thetreeoflifeposter.jpg

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.392
Поени од реакции
25.200
Филмот имат само 6.9 рејтинг ,а мислам дека не заслужува ни 5....мислење?Прегледај го приврзокот 48518
Брату ти ја спојв темата со оваја, пошо за одделни филмој не дискутираме, освен ептен ак е иктиза.
А и ова е најпосетвена тема на подфорумов така да шо и да пишиш овде сигурно ќе се прочитат. Ќе се уходаш полека.
Останатите, don't be rude, нов е на форум чоекот. :X3::giggle::coffee:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Snow white and the Huntsman...

More like The Dark Snow White Rises. Ебате глупите режисери и продуценти, не знам што толку се попалија по dark сетинзи, ај на Бетмен успева заради ликот, ама на Снежана?

Плус, да ја гледаш Кирстен како се мачи да глуми...има цела сцена со "инспиративен" говор и едноставно патетично изгледа. Дозволуваме тин публиката да ги диктира филмовите кои излегуваат, тоа не иде на арно...

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дозволуваме тин публиката да ги диктира филмовите кои излегуваат, тоа не иде на арно...
Гласајте со вашите паричници. Кажете им на издавачите дека филмот не им вреди ни пет пари!

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Гласајте со вашите паричници. Кажете им на издавачите дека филмот не им вреди ни пет пари!
Друже, јас го гледам на blu-ray rip, не им давам пари. Проблемот е со Америте, поточно тин публиката од 12-18 години, гледаат што и да им се сервира. Затоа Twilight, Hunger Games и сега ова срање.

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Друже, јас го гледам на blu-ray rip, не им давам пари. Проблемот е со Америте, поточно тин публиката од 12-18 години, гледаат што и да им се сервира.
Само Американците па ти се криви. Види, ако немаме моќ да влијаеме врз издавачите, попрактично е да си молчеме. Или подобро, да најдеме начин да влијаеме врз нив, некако да можат да го слушнат твојот глас.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
Филмот имат само 6.9 рејтинг ,а мислам дека не заслужува ни 5....мислење?Прегледај го приврзокот 48518
Филмот во најмала рака е ОДЛИЧЕН. 8, во најмала рака.

Snow white and the Huntsman...

More like The Dark Snow White Rises. Ебате глупите режисери и продуценти, не знам што толку се попалија по dark сетинзи, ај на Бетмен успева заради ликот, ама на Снежана?

Плус, да ја гледаш Кирстен како се мачи да глуми...има цела сцена со "инспиративен" говор и едноставно патетично изгледа. Дозволуваме тин публиката да ги диктира филмовите кои излегуваат, тоа не иде на арно...
Јас на пример секогаш сум по овие дарк елементи. Оти малце сме гоweмки да ја гледаме пример Снежана во бои, како скока и си пее, како животните имаат огромни очички и толкав позитивизам(?) throughout the whole movie, што однапред знаеш дека ќе бидат заедно на крај, среќни, аll that.

Eве сношти го глеав Dark Shadows, и да незнаев дека е од Barton на пример ќе се разочарав, одлична камера, сценографија, филмот премногу ветуваше и ќе беше прекрасен ако беше дефиниран, морбидно изгледаше ама имаше премногу хумор. А какви имиња имаше во него.. за почитување, што ми е тешко да му дадам една преценета седумка.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.559
Поени од реакции
2.524
Јас на пример секогаш сум по овие дарк елементи. Оти малце сме гоweмки да ја гледаме пример Снежана во бои, како скока и си пее, како животните имаат огромни очички и толкав позитивизам(?) throughout the whole movie, што однапред знаеш дека ќе бидат заедно на крај, среќни, аll that.
сега што кажа :pos:
да те потсетам на твојот омилен цртан
:icon_lol:

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.637
Поени од реакции
34.047
сега што кажа :pos:
да те потсетам на твојот омилен цртан
:icon_lol:
Збориме за филмови, со real life глумци и Tangled сакам да е мрачен. Уосталом ми нема поента, боље да си остане цртан. Како Снежана.
Кога се несериозни вака.. еве зошто цртанот бетмен е далеку подобар од тој на Бартон?

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Абе ти биди си за мрачни елементи, ама не иде на секој филм тоа. На пример, Снежана даркерка ќе ја праиме.

На Бетмен иде, на Борн иде shaky камера, на другите не мора да значи дека иде. Quantum of Solace беше демек реално мрачен, уствари беше реално срање.

Снежана секогаш била магична за децава, не викам екранизација на бајка, него боље нека ја остават на мира. Еве и омилениот видео херој Dante ми го напраија мрачен во новата DMC. Еби се вот, ебете се даркерци!

Глејте си свои филмови, остајте ги класиците! :D

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
koj me terase da go gledam The Usual Suspects.. poso najcesto gledam takvi filmoj Mistery/Thriller sea se so ke gledam posle nego mi e onaka prosek, dajte vie so imate pojke filmoj gledano kazite nekoj na ova nivo film so prejak twist.

Kajgana Shop

На врв Bottom