Bleep test или beep test е тест за стамина и капацитет на плуќа, а не за брзина. Бекам никогаш не бил најбрз дури ни во Јунајтед. А највисокото ниво на бип тестот е екстремно тешко и само неколку десетина атлети од цел свет го имаат достигнато.Шинџи најбрз играч по времето на Бекам, побрз дури и од Роналдо
http://www.goal.com/en-gb/news/4160/extra-time/2012/09/02/3348295/kagawa-stuns-manchester-united-with-bleep-test-performance?source=breakingnews
Навистина мислиш дек КР7 ќе си замине од Реал?Хаха како да не, па Роналдо да сакаше да си одиод Реал упте летото ќе си заминеше не сега кога трансфер пазарот е затоворен. Ова е филм во режија на Мурињо.Комшивкиве ептен опасни .. одма ги извадија милијардите на маса !!!
http://kajgana.com/siti-podgotvil-120-milioni-za-transfer-na-ronaldo
Мислам дека е со постепено убрзување и на крајот треба да достигнеш макс брзина , така имав разбраноBleep test или beep test е тест за стамина и капацитет на плуќа, а не за брзина. Бекам никогаш не бил најбрз дури ни во Јунајтед. А највисокото ниво на бип тестот е екстремно тешко и само неколку десетина атлети од цел свет го имаат достигнато.
Тапа си требаше со ваква торта да и честиташ беМush, среќен роденден и од мене..
Иначе ме интересира каде го изјавил тоа Перез дека Роналдо сака да ја заврши кариерата во Манчестер?? Вчера го сретнав на фб, ама само таму го има..![]()
Друже јас да ти кажам најдобро да си земеш дрес (ако си од Скопје) од продавницата кај железничката. Ако не си од Скопје, еве на фб јас начекав еден од Велес што ги порачува дресовите, му порачав еден да ми прати за пп и имаш избор дали сакаш гостински/домашен и големина за разлика од оваа продавницава која купуваш тоа што има внатре. Јес да со членска има попуст (дали има уште незнам) ама небитно.Zdravo narode ako moze edno prasanje ama da mi odgovori nekoj sto ima iskustvo
Dali nekoj ima zemeno dres od bangkok jersey kolku go platil kolku vreme cekal i najvaznoto so kakov kvalitet e dresot
Vi blagodaram
P.s godinava sme sampioni![]()
Drugar ne sum od skopje nego muabetov mi bese deka vidov nekoj tuka postirase deka ne se skapi ovie od bangkok no sepak se dobri a cenate nekade bi bila okolu 20euro pa zatoa prasavДруже јас да ти кажам најдобро да си земеш дрес (ако си од Скопје) од продавницата кај железничката. Ако не си од Скопје, еве на фб јас начекав еден од Велес што ги порачува дресовите, му порачав еден да ми прати за пп и имаш избор дали сакаш гостински/домашен и големина за разлика од оваа продавницава која купуваш тоа што има внатре. Јес да со членска има попуст (дали има уште незнам) ама небитно.
Е сега за квалитетот. На еден другар од Радовиш му го зедов перманентно дресот што му го донесоја ДИРЕКТНО од Манчестер и нормално има разлика. Добро во тоа е што разликата не е голема. Е сега за да ти ја доловам разликата, карши теранова во тоа доле (nike ли се викаше) еднаш начекав оригинални дресови на Барса кои беа 4-5000ден. и ги разгледав. Квалитетот беше исто така послаб за разлика од овој дресот што беше директно од Манчестер. Затоа зборот ми е, купи си еден од тие од 2200-2500ден. што се и фурај, екстра квалитет имаат. Џабе ќе даваш многу пари кога во МКД праќаат втора-трета класа, тој ДА, ќе биде оригинал, ама нема прва класа
Само за споредба: дресов од другаров е прва класа, тие што ги видов во nike беа втора класа, а овие што ти велам да земеш се 3та класа што значи засликата во квалитет е премногу мала (но сепак ја има). Единствено од внатре под амблемот не пишува BELIEVE за разлика од оригиналката![]()