Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе постои кога е во лоша состојба, а ти зошто мислиш прават физибилити а? затоа што до сега немало направено а некој сечеше ленти пред 15 години, и ниедна серриозна финансиска институција нема да ти даде пари без да имаш физибилити студија чим ја имаш во рок од неколку недели можат да ти одобрат средства. Парите што треба да ги добиеш за завршување на пругата кон Бугарија и физибилити студијата се тесно поврзани работи една без друга не може.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 14:28 ---
Не се 100 мил евра туку 270 мил евра. Сакавте европски стандарди сакате епа што се буните сега за европските стандарди и критериуми. Инака настрана ова има критериум освен цената и други критериуми , како рок квалитет, и што ти ја знам. Дека намерно ги форсирале грците не ми се верува. Зошто Ебор е една од најголемите финансиски институции во Свет за изградба на инфраструктурни проекти за нив 270 мил се влакно од таквото па да си прљаат образ за ситни пари...... јас најсреќен ќе бев Македонски конзорциум да биде главен изведувач ама јеби га ќе ти дадат високи критериуми за да можат јаки компании да бидат избрани а тоа се компании од Еу не ништо случајно. Нашите компании додека не пораснат ќе бидат подизведувачи на вакви големи проекти.
Абе .............................................................. ШТО ................................................................ ЗБОРИШ...................................................АМАН...............................................................БЕ ..................................НЕМОЈ................................ТАКА................................НЕЧИНИ......................................уште кога дојде тој од европа кај нас на прашањето на новинарите оти неможе да учесвуват нашите компании.......глатко ни кажа........меѓуредови се разбира......Наши пари Наши компании...........шо мислите нема кај нив местење тендери............шо ве гледам чудни у европа гаат надежи............ах бе таа колку е расипани 90% незнаете.......корупцијата таму цвета....ама некако пософистицирано е....тендерот кој го измисли.........тоа е перење пари........со закон....кога може човек фирма да ги лапа парите а подизведувачите да се мачат.....шо очекувате........озрејте луѓе![]()
Абе .............................................................. ШТО ................................................................ ЗБОРИШ...................................................АМАН...............................................................БЕ ..................................НЕМОЈ................................ТАКА................................НЕЧИНИ......................................
Ова...... со.................. морзеова................ азбука................... пишуваш....... или.................дополни...............ја.........................................................реченицата ...................или..........................си..............дт............'............................каш?
Добро....... ке..................... го............................................прифатам.............................твојот.....................................................................совет.........................очигледно имаш психички проблеми., и многу исфрустиран си, оди лечи се на друго место.....на ногу теми гледам да не ни те читам ама ете бодиш у очи оти нели си добро познат.....
аххахахахахахахахаа најак се отепав смеење кое дупење му напрај хахаххАбе .............................................................. ШТО ................................................................ ЗБОРИШ...................................................АМАН...............................................................БЕ ..................................НЕМОЈ................................ТАКА................................НЕЧИНИ......................................
Ова...... со.................. морзеова................ азбука................... пишуваш....... или.................дополни...............ја.........................................................реченицата ...................или..........................си..............дт............'............................каш?
WOWЕве го Бууууум-ооооот во инвестирањето! Почна!
http://www.plusinfo.mk/vest/55190/Indiecot-Subrata-Roj-go-kupi-hotelot-Slavija-vo-Ohrid
![]()