junksound
KILL Iluminate's
- Член од
- 16 јули 2010
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 9
Moze i jas da te kontaktiram da mi pomognes?Контактирај слободно
Moze i jas da te kontaktiram da mi pomognes?Контактирај слободно
Probav jas demo i mi se javi tipot i mi objasni pa sea so e kako e pojma neam vamu pocnav da trguvam i se vo plus odam ama se plasam ako stavam pari da ne ispadne obratno pa da me skrpatne e lazno se registriras i ce ti se javi nekoj batka,broker ne znam so katara e i ce ti objasni
Probav jas demo i mi se javi tipot i mi objasni pa sea so e kako e pojma neam vamu pocnav da trguvam i se vo plus odam ama se plasam ako stavam pari da ne ispadne obratno pa da me skrpat
--- надополнето: 26 декември 2011 во 21:01 ---
Ова е од Централен регистар на Македонија, иначе ова е за ДОО, неможев да најдам каде пишува минимална, али од сликата можеш да сватиш дека е минимално 5 000 евра за ДОО...
Јас реков дека и за ДООЕЛ е 5 000 евра исто како и за ДОО...
Кај ТП немаш минимална главнина од едноставна причина што ТП одговара НЕОГРАНИЧЕНО со целиот свој имот...
Го полагав ова пред 2 недели така да сум доволно упатен во ова...
Има некој искуство со овие?
најубо отвори си пилана..ама и камион да си купиш..па да земаш на тендери трупци дрва огрев со пиланата ќе ги прајш греди штици и слично и ќе тераш бизнис ЧДNe se zaebavaj so pilana sledna granka koja ce bide pogodena od finansiska kriza e tokmu proizvodstvo na drva mebel itd ..Razmisli koj ce go kupi toa sto ce go proizvedes vo Skopje mozebi ama ako si vo nekoj drug grad treba da se razmislis dobro ??
Moјот батучед од Србија работи со ова...во плус е некои 150 евра и е безбедно...но треба да знаете како да тргувате и сл...јас не знам и некако многу ми изгледа тешко...
ama pcelarstvoto e cel zanaet , treva epten razbiranje vo toaПробај со пчеларство набави си неколку сандука со пчели еве еден сандук со пчели ти иде 100е , ке си земеш едно 20-30 сандуци другите пари ке ги чуваш за репро материјали и непредвидени трошоци, ако ги работиш со лјубов и знаенње парите ти се вракат за една до две години плус ке прошириш семејство со нови роеви, не мора ни фирма ни данок , само место каде ке ги чуваш пред се треба далеку од градска средина , Произведената роба никогаш не се расипува а и добро иде