Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447
Кога ќе го отпуштат ќе се сети :icon_lol:
Инаку Хулк изгледа во Зенит. Не ќе да е тој изненадувањето што Хенри го спрема на зима. Фалкао во Сити/Челзи или пак во Русија. Еве слушам Роналдо не бил задоволен во Реал. Да не е тој?? :sneaky::icon_lol:
The Times: "Liverpool are not going to sign any free transfers, Rodgers has been told he has to make do. FSG also believe it important to keep funds back to offer the option of making Nuri Sahin's signing permanent next Summer"

За Шахин собираат пари, оваа година толку имаа за позајмица сега ке штедат цела година.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
И да, дефинитивно неможи играч на кој во песната која му ја пеат фановите има дел од текстот кој гласи
He'll pass the ball 40 yards, да игра тика така :D :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
The Times: "Liverpool are not going to sign any free transfers, Rodgers has been told he has to make do. FSG also believe it important to keep funds back to offer the option of making Nuri Sahin's signing permanent next Summer"

За Шахин собираат пари, оваа година толку имаа за позајмица сега ке штедат цела година.
Не знам дали е точно ова. Шахин ќе го купиме со парите од Керол,Кол,Спиринг и остала багра што ќе си оди наредно лето. Шахин + еден играч. А за уште еден екстра Хенри ќе се спружи

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Не знам дали е точно ова. Шахин ќе го купиме со парите од Керол,Кол,Спиринг и остала багра што ќе си оди наредно лето. Шахин + еден играч. А за уште еден екстра Хенри ќе се спружи
Абе нормално е не зафркавајте сега, сигурно Шахин појќе од 15-16м фунти нема да вреди а СИГУРНО Роџерс или кој и да е менаџер на лето ќе има многу повеќе буџет на располагање....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Абе нормално е не зафркавајте сега, сигурно Шахин појќе од 15-16м фунти нема да вреди а СИГУРНО Роџерс или кој и да е менаџер на лето ќе има многу повеќе буџет на располагање....
Од Керол само 18 ќе добиеме. Спиринг 2, Кол се надевам барем 1 ете ти за Шахин + друг играч. И целиот буџет за трет играч од светска класа.
И да......одвај чекам да дојди 15ти Септември за утакмицата со Сандерленд. Иако тоа ќе значи почеток на проклетиот факултет, не можам да ја дочекам утакмицата

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Од Керол само 18 ќе добиеме. Спиринг 2, Кол се надевам барем 1 ете ти за Шахин + друг играч. И целиот буџет за трет играч од светска класа.
И да......одвај чекам да дојди 15ти Септември за утакмицата со Сандерленд. Иако тоа ќе значи почеток на проклетиот факултет, не можам да ја дочекам утакмицата
Богами, викенд без премиер лига не е викенд, ама и 15ти Септември неќам да дојди кој ќе се масира пак со тој факултетот

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
Богами, викенд без премиер лига не е викенд, ама и 15ти Септември неќам да дојди кој ќе се масира пак со тој факултетот
Јбг....сакаме да дојди ама и неќиме да дојди. Ако иди барем да победиме пичка му матер. Замисли на толку чекање да изгубиме па после и на факс одење :facepalm:

S

Stivie G

Гостин
На страната напраивме анкета дали сакате Овен да се врати во Ливерпул и поголем број гласови има со Да :facepalm:. Незнам како можете да го сакате Овен после тоа шо го направи. За Торес сфакам ама за овој никако иако поради него почнав да навивам за Ливерпул.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
На страната напраивме анкета дали сакате Овен да се врати во Ливерпул и поголем број гласови има со Да :facepalm:. Незнам како можете да го сакате Овен после тоа шо го направи. За Торес сфакам ама за овој никако иако поради него почнав да навивам за Ливерпул.....
Јас ни за едниот ни за другиот не можам да сфатам како можи да има луѓе кои ги сакаат назад. За мене тоа се луѓе без карактер.
Туку малку да се насмееме

Ова Стерлинг каква ебачка фаца има :pos: Дали не ви личи на брат му на Стифлер од Американска пита???:ROFLMAO:

S

Stivie G

Гостин
А кога ќе родат тие бе? Лани знам крајот на декември излезе ова а немам прочитано дека некоја од 2-те има родено. Таман 9 месеци има поминато.....

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.702
Поени од реакции
11.939
П.С кој рече дека со малку пари не можи да се купат квалитетни играчи???? Сакам скаутите да се реорганизираат и да најдат вакви играчи
FC Porto je za 11,7 miliona eura doveo Hulka, Falcaa i Lisandra Lopeza, a prodao ih je za 114 miliona eura. Inače, FC Porto je u posljednih 11 godina profitirao za 900 miliona eura, a od toga je veliki dio od prodaje igrača.
--- надополнето: 3 септември 2012 во 21:42 ---
А кога ќе родат тие бе? Лани знам крајот на декември излезе ова а немам прочитано дека некоја од 2-те има родено. Таман 9 месеци има поминато.....
Не знам.....можи мајка му на Стерлинг им има платено на невестите да абортираат :LOL:

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.849
Поени од реакции
10.657
Не знам.....можи мајка му на Стерлинг им има платено на невестите да абортираат :LOL:
Не дај боже. Таленти абортираат, а тука во македонија секој ден изроди се раѓаат :D

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Леброн Џејмс ќе ги награди играчите на Ливерпул да одат во Лас Вегас

Најдобриот кошаркар на денешницата Леброн Џејмс одлучи да им даде на фудбалерите на Ливерпул мотив за сезонава. Тој им обеќа дека ако освојат еден трофеј ќе им плати се за да одат во Лас Вегас. ajде нека се свеснат ќе си одат на бесплатен пат :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Леброн Џејмс ќе ги награди играчите на Ливерпул да одат во Лас Вегас

Најдобриот кошаркар на денешницата Леброн Џејмс одлучи да им даде на фудбалерите на Ливерпул мотив за сезонава. Тој им обеќа дека ако освојат еден трофеј ќе им плати се за да одат во Лас Вегас. ajде нека се свеснат ќе си одат на бесплатен пат :icon_lol:
Сеа курви ги напраи буквално...

Али ај ако ги мотивира да трчаат поише, so be it.

Kajgana Shop

На врв Bottom