Ајде педерче смени аватарДа да, никој не добива со нерешно. Немам избрано али не е нешто премногу, од Занети е иначе![]()
aj pisi koj igraci gi znaes pa ja ce te nadopolnim na tiaНекако малце играчи има рома,повеќето се млади и неискусни,ако се повреди некој замена нема.
Ги знам сите,Рома ми е омилен тим од Италија.Еве на пример се повредуваат Бурдисо и Кастан,кој ке игра ЦД?Де Роси е алтернатива друг е Маркињос кој има 18 год,со тоа што Де Роси ке оди во одбрана се ослабува средината.Истото е и за десен бек освен Пирис друг нема,Тадеи е крило не бек,дефанзивно е нестабилен.Мислам дека Земан прави голем ризик шо планира некои позиции да ги покрива со играчи кои им се втори позиици тие,како Тадеи и Маркињо за десен и лев бек.aj pisi koj igraci gi znaes pa ja ce te nadopolnim na tia![]()
Ај кажи ми еден тим од Италија што ако им се повредат двајцата централни, имаат други двајца што ќе ги покријат и нема да се осети ? Многу чудна работа ...Ги знам сите,Рома ми е омилен тим од Италија.Еве на пример се повредуваат Бурдисо и Кастан,кој ке игра ЦД?Де Роси е алтернатива друг е Маркињос кој има 18 год,со тоа што Де Роси ке оди во одбрана се ослабува средината.Истото е и за десен бек освен Пирис друг нема,Тадеи е крило не бек,дефанзивно е нестабилен.Мислам дека Земан прави голем ризик шо планира некои позиции да ги покрива со играчи кои им се втори позиици тие,како Тадеи и Маркињо за десен и лев бек.