jovanovski
Motherfucker Jones
не сум, заминав пред 10 денаабе во мкд си ти и ќе доаѓаш во ск ?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
не сум, заминав пред 10 денаабе во мкд си ти и ќе доаѓаш во ск ?![]()
Е така сигурно ќе освоиме титула нема грешка... Цел тим ни се родени шампиони...Бергонци ќе го суди мечот Интер-Рома, човекот лани на два меча(против јуве и лацио) му даде црвен на Стекеленбург
--- надополнето: 30 август 2012 во 17:14 ---
последната желба на Земан за овој меркато:
"MARCO SAU IL BOMBER DI TONARA"
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qySwouFj5no
се смеевме ние и со претходната желба на Земан, зборам за гркот Таксидис, ама детето испадна полн погодок![]()
Е така сигурно ќе освоиме титула нема грешка... Цел тим ни се родени шампиони...![]()
го купивме тој голманот од уругвај...стварно не знам зошто му е![]()
Пупоне не зезај, не споредувај одбрана на Интер и одбраната на Рома. Цел тим на Интер е подобар моментално од Рома колку и да сум за Интер сум реален. Но не победуваат секогаш најдобрите. Ако си за кладба во аватар кажи (ајде да биде поинтересно, да има нешто да гледаме со повеќе желба)![]()
Нападот без сомневање ви е подобар, ама одбраната нема шанси. За кладбава само 1 недела аватар, не 1 година..доколку мислиш дека по една одиграна утакмица и за двете екипи можеш да заклучиш кој е моментално подобар алал ти вера, од каде знаеш како ќе беше доколку Интер играше со Катанија а Рома со Пескара .. јас ти убаво образложив, средниот ред ви изгледа помоќен, спрема нашиот, но одбраната и нападот се тука некаде, можеби на Рома нападот е и подобар .. како и да е глупо е сега споредби да правиме, навистина е глупо оти тимовите имаат по една утакмица изиграно во калчото .. со тек на времето ќе видиме кој тим е подобар, вака целосно на хартија, не земајќи ги овие што ги поставив стартни постави туку вкупно капацитетот на тимовите, Интер има подобар тим, всушност тоа го покажуваат и годишните суми за плати кои ги одвојуваат двата тима, разликата е голема, многу голема ..
--- надополнето: 2 септември 2012 во 04:33 ---
за кладба ти кажав дека не сакам, бидејќи не сум многу оптимист ради причините кои ги набројав .. мене и без таа кладба адреналинот ми рипа 100-ка![]()
Нападот без сомневање ви е подобар, ама одбраната нема шанси. За кладбава само 1 недела аватар, не 1 година..
Да да, никој не добива со нерешно. Немам избрано али не е нешто премногу, од Занети е иначеОк, ајде ќе се кладам само да ти ја исполнам желбата, вајда си имаш нешто спремено за аватар.. со нерешено никој не добива, така ли ?