Македонска фудбалска репрезентација

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.908
Поени од реакции
7.476
Швајцарија 2 е само за местење бе момци:)Убаво си кажа човекот...што го напаѓате:)

Член од
7 август 2011
Мислења
4.969
Поени од реакции
15.226
што ја направивте вие нашата лига ??
Језда е катастрофа ама сепак...
Не бидете буквалисти. Може не е четири пати послаба ама 2 пати послаба сигурно е.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Што бидна со Марио Ѓуровски , нели како што гледавме по клипови е у топ форма за 20 утакмици има 14 гола дадено , што не го викнат да видиме како ке се покаже

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.411
Што бидна со Марио Ѓуровски , нели како што гледавме по клипови е у топ форма за 20 утакмици има 14 гола дадено , што не го викнат да видиме како ке се покаже
И јас тоа цело време викам.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.149
Поени од реакции
4.032
Тодоровски и Спировски АУТ (Тодоровски ради повреда, Спировски префрлен во У21), Ѓоргиев и Стјепановиќ ИН (али изгледа само за со Хрватска, оти незнам кога и како ќе успеат визи за Шкотска да извадат за 3 дена)...

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.411
Отвараш и гледаш ударна слика Величе :facepalm:
Малце да го оставите човекот, незнам што ви згрешил толку. Ако го викаат за репрезентација, тој не е крив, плус тоа значи дека сака да игра за Македонија, а сега сите на него се истуривте. За квалитетите е друга работа.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400
Малце да го оставите човекот, незнам што ви згрешил толку. Ако го викаат за репрезентација, тој не е крив, плус тоа значи дека сака да игра за Македонија, а сега сите на него се истуривте. За квалитетите е друга работа.
Што згрешил ? Си бил на стадион некогаш да гледаш репрезентација кога игра Величе ?

И мене да ми понудат ќе играм,ама до квалитет е работата.

Ти некој братучед да не му си ?

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.411
Не сум му никаква роднина, само сакам да кажам дека ако него го викаат тој не е крив. А дека нема квалитет, како што реков тоа е друга работа. И да скоро на секој натпревар на репрезентација одам на стадион.:)

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Ќе ги тепаме Хрватска. Некако доста лошо играат под водство на Штимац. Катастрофа одбрана имаа против Швајцарија.
Е сега нашиве што се камења, тоа е друга работа. Можеби ќе има некој позитивен шок, заради нов селектор, па ќе сакаат да се покажат и да имаат загарантиран статус до пензија.

Член од
25 јуни 2012
Мислења
2.501
Поени од реакции
2.411
Ќе ги тепаме Хрватска. Некако доста лошо играат под водство на Штимац. Катастрофа одбрана имаа против Швајцарија.
Е сега нашиве што се камења, тоа е друга работа. Можеби ќе има некој позитивен шок, заради нов селектор, па ќе сакаат да се покажат и да имаат загарантиран статус до пензија.
Леле ако ги тепаме :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom